Redactia.ro
Home » Monden » Emilia Popescu a fost infectată cu COVID19. Cum se simte celebra actriță

Emilia Popescu a fost infectată cu COVID19. Cum se simte celebra actriță

GALERIE FOTO (3) Emilia Popescu a fost infectată cu COVID19

Emilia Popescu a fost infectată cu COVID19. Actrița a aflat că a contractat virusul ucigaș după ce i-a fost făcut un test la filmări. După ce a aflat că rezultatul testului este pozitiv, actrița s-a speriat că o să ajungă la spital. Din fericire, a fost diagnosticată cu o formă ușoară a bolii.

Emilia Popescu a fost infectată cu COVID19. Cum se simte celebra actriță

Emilia Popescu a fost infectată cu COVID19. Apariția virusului COVID19 a schimbat milioane de vieți. În ultimul an, omenirea s-a transformat radical. Printre vedetele care au fost infectate cu noul coronavirus, se numără și Emilia Popescu. Actrița a trecut prin momente cumplite după ce a văzut că rezultatul este pozitiv. Vedeta a fost infectată cu COVID19 în luna decembrie a anului trecut, în perioada când avea multe proiecte. În perioada în care filma pentru o emisiune de televiziune și a fost nevoită să își facă testul, aflând ulterior rezultatul este pozitiv. Alături de ea, alți cinci colegi au contactat virusul.

Fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva” s-a speriat și s-a temut pentru viața ei, cu toate că a avut o formă ușoară. Conform acesteia, a avut dureri musculare și s-a simțit foarte obosită. „Am făcut și COVID, am luat atunci din televiziune, am fost cinci oameni. Eu am avut o formă ușoară, colegii mei mai tineri au avut forme mai severe. Foarte ciudat. Se făceau testări și chiar după prima filmare am aflat. Am avut dureri musculare, iar în primele zile am fost un pic mai… Încercam să mă calmez, dar mă gândeam ce se va întâmpla, pentru că știam povești, că poți să fii bine câteva zile și dup-aia să ajungi la spital. Mi-am pus problema, dar n-am avut febră, n-am pierdut gust, miros. O sete, o deshidratare foarte puternică, o oboseală și cam atât”, a declarat Emilia Popescu, pentru Viva.ro.

În prezent, Emilia Popescu se simte bine și după ce s-a infectat cu SARS COV-2, actrița a spus că a scăpat de o teamă, simțindu-se eliberată de faptul că nu va mai contracta acest virus. Colega de breaslă a lui Ștefan Bănică Jr. și-a reluat activitățile și se simte foarte bine.

Emilia Popescu, despre relația cu Ștefan Bănică Jr.

De ani de zile, Emilia Popescu și Ștefan Bănică Jr. au împărțit scena teatrului, iar acest lucru le-a adus amintiri frumoase și de neuitat. Într-un interviu, actrița a vorbit despre relația pe care o are cu fostul soț al Andreei Marin. Potrivit acesteia, cei doi au depășit gradul de prietenie. „Ne-am cunoscut în facultate, el era în anul întâi și eu eram în anul al treilea. Pe urmă, am început să lucrăm imediat împreună. Dar ne-am împrietenit din facultate, aveam un cerc comun de prieteni care nu erau actori și am început să lucrăm chiar în 90împreună în televiziune. De atunci am rămas așa. Am avut perioade când ne vedeam mai des sau de mai puține ori, dar prietenia nu se contabilizează în felul acesta. Am depășit gradul de prietenie, chiar suntem familie”, a declarat Emilia Popescu.

Emilia Popescu si Stefan Banica

Vedeta a declarat că între cei doi există o chimie inexplicabilă. Emilia și Ștefan se ajută ori unul pe celălalt ori de câte ori au nevoie. „El e mai riguros decât mine, pe mine uneori mă sufocă rigurozitatea lui, așa cum pe el îl enervează lipsa mea de rigoare. Dar ne întâlnim când e vorba de inspirație, de chimie, și chimia asta nu o pot explica, ea există pur și simplu. Ne ajutăm foarte mult pe scenă, pentru că știm ce avem de făcut fiecare și știm și ce trebuie să primim. Și atunci îți dai seama imediat când e în dificultate partenerul, că se întâmplă, și salvezi situația”, a mai adaugat actrita.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: