Redactia.ro
Home » Monden » Emily Burghelea a dat vestea cea mare! Este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Nici n-a știut până n-a ajuns la spital

Emily Burghelea a dat vestea cea mare! Este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Nici n-a știut până n-a ajuns la spital

GALERIE FOTO (3)

Emily Burghelea este în culmea fericirii, de când a aflat că este însărcinată! Vedeta va deveni mămică pentru a doua oară, fapt care a bucurat-o enorm. Prezentatoarea de la Vorbește Lumea nici nu știa că urmează să aibă încă un copil! Modul în care a aflat chiar i-a surprins pe mulți.

Emily Burghelea, din nou însărcinată

Emily Burghelea este mai fericită ca niciodată, după ce a aflat că este din nou însărcinată. Prezentatoarea de televiziune nici n-avea idee că așteaptă cel de-al doilea copil. Totul s-a întâmplat după ce vedeta a avut stări de rău, însă s-a gândit că este din cauza oboselii. Așa a ajuns pe mâinile medicilor, iar la spital a aflat că este însărcinată. Emily nici nu s-a putut abține să nu dea vestea cea mare, așa că a postat imediat toate detaliile pe care le avea, chiar pe pagina ei de Instagram.

Dacă la prima sarcină a ținut totul secret până aproape de naștere, iată că acum a dezvăluit totul imediat. ”@iubitul_lui_emily ești gata pentru doi ??? 😍😳 Nu era nici din cauza anemiei, nici din cauza oboselii, SUNT ÎNSĂRCINATĂ !!!!!! ❤️❤️❤️❤️ O sa mai avem un copil !!!!!”, a scris Emily pe Instgaram.

Ce mesaje i-au transmis apropiații

Apropiații au felicitat-o pe Emily și au ținut să-i transmită numai mesaje frumoase. ”Vaaaai!! Felicitari! Bebelusul sau bebelusa va veni intr-o familie superba! Sa fiti fericiti si sanatosi!”, i-a transmis Adela Popescu. ” Felicitări!!!!!”, a scris și Ilinca Vandici. ”Felicitari”, i-a transmis și Adelina Pestrițu. ”Waaaaaa felicitaaaari!”, ,a scris și Daniela Iliecu. Ileana Sterp a ținut să-I spună: ”Ce tareeeee ❤️ Mii de felicitări!!!”. Reamintim că, Emily Burghelea mai are o fetiță, pe nume Amedea, împreună cu soțul ei Andrei. Aceasta a ținut prima sarcină ascunsă, până aproape de naștere. Acum, se pare că nu a mai avut răbdare și a dat vestea mai repede.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: