Redactia.ro
Home » Monden » Emily Burghelea, surpriză de proporții din partea iubitului ei. Ce a făcut partenerul vedetei

Emily Burghelea, surpriză de proporții din partea iubitului ei. Ce a făcut partenerul vedetei

Ce ținute a avut Emily Burghelea la nunta ei ”Nimeni nu va putea niciodată să o reproducă”

Emily Burghelea a devenit recent mamă iar viața ei s-a schimbat de când a născut. Până să fie într-o relație și să rămână însărcinată era tot timpul pusă pe distracție, dar era focusată și pe cariera ei. În prezent este mama unei fetițe superbe, care îi seamănă din plin. Pentru că este o mamă bună și o iubită pe măsură, iubitul ei i-a făcut recent o surpriză de zile mari.

De când au devenit părinți timpul petrecut în doi s-a scurtat, așa că iubitul lui Emily a pus la cale un plan prin care să compenseze timpul pierdut.

Emily Burghelea, o iubită și o mamă împlinită

Cu toții știm că prima zi din luna mai este dedicată distracției. Pentru Emily și partenerul său a arătat altfel această zi, însă.

În prima parte a zilei s-au împărțit între job și familie, iar seara, iubitul lui Emily a dus-o direct la aeroport.

Cei doi tineri părinți au petrecut o noapte și două zile în Spania, departe de agitația din București. S-au relaxat într-un cadru romantic, de care cu siguranță aveau nevoie.

După scurta escapadă, vedeta de televiziune s-a declarat mai îndrăgostită ca niciodată de soțul ei. Ea spune că emoțiile sunt mai puternice decât erau chiar și la prima întâlnire.

”Nu aș fi crezut că lucrurile pot lua o întorsătură așa frumoasă de 1 mai! Nu am plecat la mare, nu am făcut grătar, nu am mers la pădure, Andrei a lucrat toată ziua însă seara, când a ajuns acasă și noi dormeam… Mi-a făcut bagajul, a chemat-o pe mami soacră să stea cu Amedea, m-a legat la ochi și m-a dus la aeroport. O seară și două zile în Spania, doar noi doi, în Marbella, unul dintre cele mai romantice orașe în care am fost până acum.

Emily Burghelea: Este pentru prima dată după mai bine de un an când plecăm doar noi doi

Este pentru prima dată dupa un an și puțin când plecam doar noi doi într-o minivacanță. Am și uitat cum e… Mi se pare incredibil că încă am fluturi în stomac când mă uit în ochii lui… Mă face să mă simt mereu ca o adolescentă ce-și întâlnește crash-ul… Pur și simplu te iubesc mult și îți mulțumesc că exiști! Ești bărbatul perfect și sunt extrem de fericită că ești tatăl copilului meu”, a scris Emily Burghelea pe pagina personală de Instagram, în dreptul imaginilor din vacanță.

În scurta lor escapadă în Spania, fetița lor a rămas în grija soacrei lui Emily. Odată ajunsă acasă, după ce și-a privit fiica, a realizat cât de mult s-a schimbat după ce a devenit mamă. Tânăra spune că până să o aducă pe lume pe Amedea nu se imagina în postura de mamă și nici nu avea instincte materne. Cu toate astea, viața i-a arătat că avea alte planuri pentru ea și a învățat ce înseamnă dragostea adevărată și necondiționată.

”Mi-a fost super dor de ea, nu am stat niciodată așa de mult despărțite. Mă jucam cu toți bebelușii care-mi ieșeau în cale. Înainte să o am nu aveam instinct materne, nici n-am înhrijorat vreun bebeluș până la ea, nu am stat în prejma vreunui bebeluș, dar Dumnezeu m-a învățat să le fac pe toate cumva instinctiv. De câdn am născut-o sunt îndrăgostită de orice bebeluș pe care-l văd pe stradă”, a spus vedeta în online, imediat ce și-a strâns fiica în brațe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: