Redactia.ro
Home » Știri » Emisiunea fenomen care va apărea pe PRO TV! A încins imaginația întregului mapamond

Emisiunea fenomen care va apărea pe PRO TV! A încins imaginația întregului mapamond

Emisiunea fenomen care va apărea pe PRO TV! A încins imaginația întregului mapamond

Emisiunea fenomen care va apărea pe PRO TV! A încins imaginația întregului mapamond. Iată detaliile!

Emisiunea fenomen care va apărea pe PRO TV

Unul dintre cele mai așteptate formate de televiziune din întreaga lume, Love Island, sosește în curând și în România, cucerind imaginația telespectatorilor. Originalul show a captivat milioane de oameni din peste 25 de țări, inclusiv Marea Britanie, Grecia, Germania și SUA, și se pregătește să pătrundă în casele noastre prin intermediul platformei VOYO și canalului PRO TV.

A încins imaginația întregului mapamond

Love Island este un format inovator, în care mai mulți participanți singuri se întâlnesc într-o vilă amplasată într-o locație exotică, pregătiți să trăiască o vară de neuitat, plină de distracție și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată. Odată ce intră în show, aceștia trebuie să decidă cu cine doresc să formeze un cuplu. Călătoria spre a găsi jumătatea ideală nu va fi lipsită de obstacole, iar provocările zilnice vor duce la schimbări dramatice în desfășurarea evenimentelor.

Pe lângă faptul că trebuie să aleagă cu atenție partenerul alături de care doresc să își construiască o relație, concurenții acestui reality show vor trebui să câștige și inimile telespectatorilor. Publicul va avea posibilitatea să influențeze evoluția evenimentelor din vilă prin intermediul unei aplicații unice în România și va decide, în cele din urmă, care este cuplul câștigător.

„Suntem foarte entuziasmați să aducem în sfârșit Love Island în România. Această emisiune este unul dintre cele mai populare formate din lume în prezent și se potrivește perfect strategiei VOYO și PRO TV de a oferi divertisment de calitate pentru audiențe diverse. Love Island are deja mulți fani în România, care au urmărit versiunile internaționale ale show-ului, și sunt sigur că vor aprecia varianta românească realizată sub îndrumarea PRO TV”, a declarat Antonii Mangov, Directorul de Programe PRO TV, relatează sport.ro.

Fă primul pas și înscrie-te chiar acum la Love Island

Cei care doresc să trăiască o experiență de neuitat și să descopere dragostea adevărată pot face primul pas chiar acum. Înscrierile pentru show-ul fenomen Love Island sunt deschise pe platforma înscrieri.protv.ro.

Love Island este un format de televiziune deținut de ITV Studios, unul dintre cele mai importante studiouri de producție din lume, recunoscut pentru creația unor emisiuni de succes și de impact!

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: