Redactia.ro
Home » Știri » Emisiunea „Mireasa”. Poți câștiga un weekend ultra all inclusive pentru 2 persoane la hotel de 4 stele în Mamaia

Emisiunea „Mireasa”. Poți câștiga un weekend ultra all inclusive pentru 2 persoane la hotel de 4 stele în Mamaia

Emisiunea „Mireasa” este una dintre cele mai urmărite din România. Telespectatorii urmăresc cu nerăbdare fiecare ediție a relaity showului matrimonial, difuzat pe Antena 1. Sezonul 6 îi ține pe fani cu sufletul la gură, iar în privința showului vor avea loc modificări importante. Chiar dacă sunteți sau nu fani ai emisiunii, trebuie să știți că puteți câștiga, prin reality show, un weekend ultra all inclusive pentru 2 persoane la hotel de 4 stele în Mamaia!

Emisiunea „Mireasa” a ajuns la al șaselea sezon

„Mireasa” a ajuns la sezonul al șaselea. Showul va fi din nou urmărit de majoritatea românilor. Mai mulți concurenți au pornit la drum cu gândul să îşi găsească sufletul-pereche. Emisiunea din acest sezon se filmează într-o locaţie surprinzătoare din Turcia. De data aceasta, 9 fete şi 8 băieţi au venit cu sufletul deschis în competiţie. Toți sunt dornici să pentru a-şi întâlni marea iubire. Începând din sezonul al şaselea, reality show-ul matrimonial „Mireasa” va putea fi urmărit luni până vineri, de la ora 14.00 şi de la ora 17.00.

Schimbări în al șaselea sezon „Mireasa”

„În mod normal, știți că băieții intrau la brațul mamelor, așa v-ați obișnuit în fiecare sezon. Ei, excepțional, de data asta, pe mame o să le cunoaștem pe 5 septembrie, adică peste o săptămână”, a anunțat gazda emisiunii Mireasa, Simona Gherghe.

„Asta o să fie și frumusețea începutului de sezon. Că mamele vor veni după o săptămână, o săptămână în care ei se vor cunoaște unul cu altul, o să aibă și întâlniri. Și când pare că se înfiripă ceva, vin mamele și se schimbă treaba”, a mai adăugat Simona Gherghe în prima ediție a sezonului 6 din Mireasa.

Concurs „Mireasa”. Poți câștiga un weekend ultra all inclusive pentru 2 persoane la hotel de 4 stele în Mamaia

Fanii emisiunii „Mireasa” pot participa la un concurs aparte. Poți câștiga o vacanță de lux în Mamaia! Iată ce a transmis Antena 1.

„Concursul se vă desfășura în perioada 26.08.2022 – 02.09.2022. Participanții au posibilitatea să se înscrie la Concurs accesând pagina dedicată concursului, https://mireasa.a1.ro/concurs/, unde vor completa numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon și vor raspunde cât mai creativ la întrebarea de concurs: Care este cuplul tău favorit din toate sezoanele Mireasa de până acum și de ce?”

Astfel, poți câștiga un sejur la Hotel Modern de 4 stele, din Mamaia. Voucherul este alcătuit din 3 nopți de cazare, cu pachetul ultra all inclusive, pentru două persoane valabil în perioada Septembrie-Decembrie 2022.

Oricine se poate înscrie în concurs gratuit. Concursul se încheie pe data de 2 septembrie 2022, iar câștigătorul va fi desemnat în funcție de creativitatea răspunsului dat la întrebarea de concurs.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: