Redactia.ro
Home » TV » Emisiunea Vocea României, eliminată de la Pro TV: „Am anulat castingul și filmările”

Emisiunea Vocea României, eliminată de la Pro TV: „Am anulat castingul și filmările”

Vocea României

„Vocea României” de la Pro TV, anulată din cauza pandemeiei. Show-ul TV, unul dintre cele mai urmărite din țară, nu va mai fi inclus în grila de toamnă a postului Pro TV, iar filmările au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus.

Vocea României, scoasă din grila de toamnă

Emisiunea „Vocea României” nu va mai putea fi urmărită de români în această toamnă. După sezoane întregi, filmările pentru un nou sezon al show-ului au fost anulate, din cauza COVID-19, pentru a reduce pe cât posibil riscul de infectări.

Informația a fost deja confirmată de oficialii Pro TV, care au transmis că emisiunea „Vocea României” a fost scoasă din grila postului din această toamnă. Astfel, cel de-al zecelea sezon nu va mai fi difuzat, din moment ce filmările au fost oprite cu totul. Inclusiv castingurile nu vor mai avea loc.

„Confirmăm faptul că Vocea României nu va face parte din grila de toamnă. Ținând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul și filmările pentru cel de-al zecelea sezon Vocea României. Siguranța angajaților nostri și a concurenților care participă la talent show-uri este prioritară”, au declarat oficialii Pro TV.

Vocea României, anulată din cauza pandemiei de coronavirus

În aceași timp, postul TV a anunțat că nu se dorește închiderea emisiunii cu totul, ci este vorba mai mult de o amânare, decât de o anulare. Astfel, reprezentații Pro TV au specificat că detalii despre noul sezon vor fi oferite atunci când situația o va permite, făcând referire la pandemia de coronavirus care face ravagii în țara noastră.

„Vom reveni cu detalii despre viitorul sezon când contextul ne va permite”, au afirmat reprezentanții Pro TV referitor la Vocea României.

Emisiunea „Vocea României” ajunsese deja la cel de-al zecelea sezon, care trebuia să înceapă din această toamnă. Show-ul „X Factor” de la postul TV rival, Antena 1, se va difuza totuși, iar diferența este că audițiile vor avea loc doar în București.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: