Redactia.ro
Home » TV » Emoții la emisiunea „Chefi la Cuțite” . Lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău pe platoul de filmare

Emoții la emisiunea „Chefi la Cuțite” . Lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău pe platoul de filmare

catalin scarlatescu

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Chefi la Cuțite” de la Antena 1, au avut loc momente tensionate când chef Cătălin Scărlătescu a resimțit disconfort în timpul degustării. Situația a devenit îngrijorătoare pentru cei implicați, iar emisiunea a fost întreruptă pentru a oferi ajutor chef-ului Scărlătescu.

Emoții la emisiunea „Chefi la Cuțite” . Lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău pe platoul de filmare

Fanii emisiunii culinare „Chefi la Cuțite” au stat cu sufletul la gură în timpul celei mai recente ediții. În cadrul primei probe de Boot Camp, situația s-a complicat extrem de mult, iar Cătălin Scărlătescu a fost nevoit să facă o pauză pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Ce s-a întâmplat mai exact? Proba părea simplă la prima vedere, dar pentru unii concurenți a devenit complicată. Aceștia au avut sarcina de a pregăti un sandwich, cu opțiunea de a alege între varianta clasică și omletă.

Momente de panică în timpul primei probe din Boot Camp

În timpul degustării la emisiunea „Chefi la Cuțite,” s-a întâmplat ceva neașteptat. Cu toate că momentul nu a durat mult, chef Cătălin Scărlătescu a început să se simtă rău în timp ce gusta preparatele pe bază de ouă.

„Eu nu mai pot cu ou… Îmi trebuie o pauză măcar. Ia, trage-mă și pe mine pe mână, că nu mai pot de la ouăle alea. Mi se face rău!”,a spus Cătălin Scărlătescu, în timpul degustării. Florin Dumitrescu l-a sfătuit să ia o pauză pentru a-și reveni, iar în scurt timp, chef Cătălin Scărlătescu s-a simțit mai bine și a putut continua, fără probleme, degustarea.

După acest incident, degustarea a continuat și fiecare jurat și-a făcut datoria cu seriozitate. Chef Sorin Bontea, de exemplu, a demonstrat o motivație fără precedent de a câștiga acest sezon al emisiunii culinare de la Antena 1. „Am toate motivele să nu îi las pe colegii mei să câştige! Până acum, n-a existat sezon în care să nu am finalist şi am câştigat 6 din 11. Sper ca şi în sezonul 12 să fiu la fel de inspirat. Şi nu doar că vreau să câştig! Vreau să rup! Să îmi fac o echipă aşa, pe stilul meu!”, a declarat, în timpul concursului, celebrul Sorin Bontea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: