Redactia.ro
Home » Monden » Emoții pentru Andra Măruță pe scena Wembley. Oamenii s-au îngrămădit să o vadă: „Un puhoi de lume”

Emoții pentru Andra Măruță pe scena Wembley. Oamenii s-au îngrămădit să o vadă: „Un puhoi de lume”

Andra Măruță pe scena Wembley.

Pe 17 martie 2024, Andra a cucerit inimile a peste 12.500 de români prezenți la Wembley Arena din Londra, în cadrul spectacolului său „Tradițional 2”. Un eveniment sold-out, care a dovedit încă o dată puterea muzicii de a uni și de a aduce un omagiu valorilor culturale, într-unul dintre cele mai prestigioase locuri de spectacol din lume.

Spectacolul care a unit Diaspora Românească

Într-o atmosferă electrizantă, artista a reușit să creeze un pod peste distanțe, readucând bucuria tradițiilor românești în inimile celor departe de casă. Alături de un ansamblu de artiști renumiți, printre care Frații Advahov, Zdob și Zdub, Mioara Velicu, Maria Dragomiroiu, Vlăduța Lupău și mulți alții, Andra a oferit o performanță memorabilă, care a vibrat în unison cu sufletele spectatorilor.

Lupu Rednic, unul dintre invitații speciali ai serii, a împărtășit cu Playtech Știri emoția și freamătul care au cuprins sala: „A fost ceva wow! (…) Așa emoție și freamăt ce a fost în sală, eu n-am mai văzut. Un puhoi de lume a venit să o vadă pe Andra. Când le cânta Andra plângeau, aveau lacrimi în ochi, de dor de casă.”

Suportul necondiționat al lui Cătălin Măruță

În spatele succesului impresionant al serii s-a aflat și suportul neobosit al soțului Andrei, Cătălin Măruță, care nu doar că a fost gazda serii, dar a fost și un pilon de susținere în culise. „Cătălin s-a implicat în tot, a susținut-o pe Andra și pe scenă, și în culise”, a dezvăluit Lupu Rednic, adăugând că colaborarea lor strânsă a fost vizibilă și emoționantă pentru toți cei prezenți.

Andra și-a împărtășit impresiile pe contul ei de Facebook, subliniind impactul profund pe care muzica și tradițiile le-au avut asupra publicului: „Să emoționezi un om cu muzica ta este uimitor, să simți emoția unei săli, cu peste 12.500 de persoane care cântă, dansează, aplaudă, este de-a dreptul copleșitor”.

Schimbările rapide de costume populare, fiecare reflectând o zonă diferită a țării, au fost o altă dovadă a dedicației artistei față de autenticitate și diversitatea culturală românească. „Trebuia să se îmbrace foarte repede, avea la dispoziție vreo 3-4 minute”, a dezvăluit Rednic despre eforturile din culise.

În așteptarea următoarelor spectacole

Cu ochii ațintiți spre viitor, Andra și echipa sa se pregătesc pentru următoarele spectacole din turneu, cu următoarea oprire la Stuttgart pe 6 aprilie, urmată de reîntoarcerea în România pentru două serii de concerte la Sala Palatului din București, pe 27 și 28 aprilie 2024.

Spectacolul „Tradițional 2” de la Wembley a fost nu doar o demonstrație de talent și pasiune, ci și o celebrare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: