Redactia.ro
Home » Știri » Emoționant! Mama Luizei Melencu a postat un mesaj sfâșietor pentru fiica ei

Emoționant! Mama Luizei Melencu a postat un mesaj sfâșietor pentru fiica ei

Emoționant! Mama Luizei Melencu a postat un mesaj sfâșietor pentru fiica ei

Emoționant! Mama Luizei Melencu a postat un mesaj sfâșietor pentru fiica ei. La 10 luni de la dispariția Luizei Melencu, mama sa a postat un mesaj dureros pe rețeaua de socializare.

Emoționant! Mama Luizei Melencu a postat un mesaj sfâșietor pentru fiica ei

Familia Luizei Melencu și familia Alexandrei Măceșanu trăiesc o adevărată dramă, după ce în urmă cu 10 luni cele două adolescente au dispărut. Mama Luizei a postat un mesaj emoționant pe rețeua de socializare, în care își strigă durerea.

„În ochii mei, nu e nimeni care să-ți egaleze frumusețea, niciun cuvânt care să descrie cât însemni tu pentru mine, nimic care m-ar putea face să te iubesc mai puțin. Orice vârstă ai avea, pentru mine o să fii mereu fetița mea!”, a scris mama Luizei Melencu.

Curtea de Apel Craiova a respins cererea de strămutare

Curtea de Apel Craiova a respins ca nefondată cererea de strămutare de la Tribunalul Olt a dosarului Caracal, depusă de părinții Alexandrei Măceșanu.

Mai mult, judecătorii i-au obligat pe părinții tinerei să plătească cheltuielile judiciare, câte 25 de lei fiecare, iar decizia este definitivă.

„Respinge, ca nefondată, cererea de strămutare formulată de petenţii Măceşanu Tudoriţa şi Măceşanu Ion. Obligă pe fiecare petent la câte 25 lei cheltuieli judiciare avansate de stat„, se menţionează în decizia instanţei. Onorariile avocaţilor desemnaţi din oficiu pentru apărarea inculpaţilor Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu rămân în sarcina statului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: