Redactia.ro
Home » Știri » Emoționant! Un băiețel din Ucraina trece granița singur plângând

Emoționant! Un băiețel din Ucraina trece granița singur plângând

Emoționant! Un băiețel din Ucraina trece granița singur și plânge

Emoționant! Un băiețel din Ucraina trece granița singur și plânge. Imaginile cu băiețelul filmat la punctul de trecere a frontierei Medika, din Polonia, au devenit virale. Copilul de 5 ani a fost surprins singur, plângând. Acesta a devenit simbolul refugiaților din calea războiului din Ucraina.

Emoționant! Un băiețel din Ucraina trece granița singur plângând

Upadate 11.03.2022 Potrivit Reuters, baietelul nu era singur! Mama băiețelului se afla în grupul din spate, notează inews.co.uk

Un băiețele de cinci ani a devenit imaginea refugiaților din Ucraina. Acesta a fost surprins singur și plângând la punctul de trecere a frontierei Medika, din Polonia. Copilul înaintează plângând, apoi se oprește, se uită la picioare, apoi în față. Filmarea a fost preluată de multe televiziunii din întreaga lume, fiind distribuită pe rețelele de socializare. Canalul britanic Sky News susține că nu se știe dacă acest copil este singur sau a intrat în Polonia cu părinții. Deputatul Ucrainei care a distribuit clipul video pe Telegram, a cerut ucrainenilor care văd imaginile să găsească informații despre băiat și familia lui.

Micuțul a devenit erou al desenelor despre realitatea războiului din Ucraina. Acesta a fost pictat de artista georgiana Nancy Woland, iar pe punga pe care o duce scrie „speranță”. „Nu știam deloc să desenez. Nu știam să pun tot răul și tristețea acestui război într-o singură fotografie, dar azi dimineață am dat peste un videoclip cu acest puști. În acest moment, speranțe și vise sunt în astfel de imagini!”, a scris autoarea pe Facebook.

Familii cu copii, studenți dar și oameni care munceau în Ucraina au fugit din calea războiului. Pompierii, polițiștii de frontieră și jandarmii se află la Vama Isaccea și le vine în ajuto refugiaților ucraineni. Suferința de pe chipurile oamenilor este copleșitoare. ”Privindu-i, cu greu au putut să-și oprească lacrimile. A durat doar câteva secunde, apoi cu toții au început să ajute. Unii au luat copiii mici în brațe, alții au pus mâna pe bagaje. Lângă ei, veneau cei care întrebau dacă au nevoie de ceva”, este mesajul postat de Ministerul Afacerilor Interne.

Multe vedete din România s-au mobilizat pentru a-i ajuta pe refugiații ucraineni. Printre acestea se numără și Andreea Marin. Prezentatoarea tv este ambasador UNICEF și a întâlnit câteva mămici refugiate. Vedeta s-a alăturat oamenilor care au decis să ajute și a descoperit mii de familii dezorientate și copii speriați. „Vă dăruiesc o emoție specială și o șansă de a dărui Omenie, la rândul vostru, mai departe. Fetița din imagine, refugiată în România alături de mama și sora sa, mi-a încălzit inima cu zâmbetul și inocența ei, într-o zi în care cu greu am putut simți lumină în suflet. Ieri m-am aflat la granița și am cunoscut o realitate pe care nicio mamă nu și-ar dori vreodată să o simtă, să o afle.”, a scris Andreea Marin în dreptul unor imagini de la Vama Siret.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: