Redactia.ro
Home » Știri » Enel vinde afacerile din România. Ce se va întâmpla cu cei care beneficiază de serviciile lor

Enel vinde afacerile din România. Ce se va întâmpla cu cei care beneficiază de serviciile lor

enel

Enel a luat o decizie radicală! Din fericire, clienții nu vor fi afectați și vor putea beneficia în continuare de de produsele și serviciile cu care s-au obișnuit în tot acești ani.

Enel a vândut participațiile din țara noastră unei alte companii

Enel, unul dintre cei mai mari investitori de pe piaţa de energie electrică, pleacă din România. Reprezentanții companiei au anunțat că au semnat un acord pentru vânzarea tuturor participaţiilor deţinute în ţara noastră, către o companie elenă.

Enel S.p.A. a semnat astăzi cu firma greacă Public Power Corporation S.A. (PPC) un acord pentru vânzarea tuturor participaţiilor deţinute de către Grupul Enel în România.  Acordul prevede plata de către PPC a unei sume totale de aproximativ 1,260 miliarde de euro, ceea ce evaluează societăţile vândute la circa 1,9 miliarde de euro (100% din acţiuni). În plus, suma totală poate fi ajustată conform unor clauze uzuale în astfel de tranzacţii precum şi printr-un mecanism pentru potenţiale plăţi ulterioare, în funcţie de valoarea viitoare a activităţii de retail”, se anunță în comunicatul Enel.

Grupul Enel este unul dintre distribuitorii masivi de energie în România încă din anul 2005, cu activităţi în distribuţia şi furnizarea de energie electrică, în domeniul producţiei de energie din surse regenerabile prin capacităţi de peste 500 MW operate de către Enel Green Power România, precum şi în domeniul serviciilor energetice avansate.

Clienții Enel nu au motive de îngrijorarenel

Clienții Enel nu trebuie să se îngrijoreze, însă. Toate activitățile operaționale ale Enel în România se desfășoară și vor continua să se desfășoare în mod normal, fără a afecta partenerii și clienții finali care vor beneficia de toate serviciile și produsele cu care sunt obișnuiți.

„Sunt sigur că clienții celor cinci companii, nu vor simți absolut nimic din acest proces. Și așa este normal, pentru că până la urmă este o preluare de active de la o companie la alta, companiile rămân aceleași, doar că își schimbă acționariatul, clienții vor fi deserviți în continuare în aceleași condiții ca până acum și noi sperăm, de ce nu, ca noul acționariat să fie preocupat de noi investiții în domeniu”, a declarat Zoltan Nagy, ANRE.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: