Redactia.ro
Home » Știri » Epidemia coronavirus. Bilanțul a trecut de 2.000 de morți

Epidemia coronavirus. Bilanțul a trecut de 2.000 de morți

Epidemia coronavirus. Bilanțul a trecut de 2.000 de morți

Epidemia coronavirus. Bilanțul a trecut de 2.000 de morți. Autoritățile din provincia chineză Hubei, au anunțat că miercuri au fost confirmare 132 de decese, așadar, bilanțul deceselor din cauza noului virus în întreaga lume a trecut de 2.000.

Epidemia coronavirus. Bilanțul a trecut de 2.000 de morți

Comisia de sănătate din Hubei a raportat, 1.693 de noi cazuri de infecție cu coronavirus, dar este un bilnaț îmbucurător, pentru că este cea mai scăzută cifră înregistrată în ultima săptămână, informează Digi24.

Numărul cazurilor de contaminare în China continentală a ajuns la 74.000, iar în alte părți ale lumii, s-au înregistrat aproape 1.000 de cazuri de contaminare și șase decese, în 30 de țări.

Așadar, noul bilanț arată că noul virus din China a ucis 2.012 persoane. 75.216 de cazuri de îmbolnăviri, dintre care 14.719 persoane s-au vindecat. În prezent sunt 48.428 de oameni bolnavi, dintre care 12.057 se află în stare critică.

Un al doilea român de pe nava Diamond Princess a fost depistat cu coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat miercuri, că există un al doilea român a fost depistat cu coronavirus.

Primul român infectat cu noul virus se află într-o unitate specială din Japonia și starea sa de sănătate este bună.

Aproximativ 500 de pasageri ai navei Diamond Princess sunt debarcați în Japonia, după o perioadă de două săptămâni în care au stat în carantină pe navă.

Cei care nu prezintă simptome cu specifice infectării cu coronavirus, pot părăsi nava și sunt preluați de autobuze și duși la diferite gări din Yokohama. De asemenea, mai multe țări au organizat curse charter pentru cetățenii lor. 542 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost depistate pe bordul navei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: