Redactia.ro
Home » Monden » Era celebră în România în anii 2000, dar acum nimeni nu o mai recunoaște

Era celebră în România în anii 2000, dar acum nimeni nu o mai recunoaște

GALERIE FOTO (9) Era celebră în România în anii 2000, dar acum nimeni nu o mai recunoaște

Era celebră în România în anii 2000, dar acum nimeni nu o mai recunoaște

La începutul anilor 2000, era una dintre cele mai cunoscute artiste. Făcea parte din formația ”Class” care scotea hit după hit. Era admirată de toți bărbații și invidiată de toate femeile. Corpul său de manechin întorcea toate capetele când mergea pe stradă. Anii au trecut și s-a retras din lumina reflectoarelor. Acum, se pare că a abandonat orice dietă și a pierdut lupta cu kilogramelor.

Anca Badiu a fost greu încercată

Cântăreața nu a avut un parcurs prea lin în viață. După destrămarea de trupa Class, cariera sa muzicală s-a stins ușor- ușor. Și cum un necaz nu vine niciodată singur, artista și-a pierdut și una dintre cele mai dragi persoane. Fratele său a murit în condiții suspecte în timp ce se afla la muncă în Spania.
Toate acestea n-au făcut decât să adâncească depresia despre care artista vorbise de-a lungul anilor, în nenumărate rânduri. Anxietatea și depresia și-au spus cuvântul și se pare că a pierdut și lupta cu kilogramele.

A fost surprinsă pe stradă într-o ținută all-black. Știm că, de obicei, culoarea negru îți oferă senzația unei siluete mult mai subțiri. Poate acesta este motivul pentru care Anca Badiu a ales să poate o bluză largă și o pereche de colanți negri. La acestea a asortat o pereche de ghete UGG, într-o nuanță de albastru.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă sora Andreei Marin. Uite cum arată acum

Era celebră în România în anii 2000, dar acum nimeni nu o mai recunoaște: ”Am vrut să mă sinucid”

„S-a tot spus că eu am intrat în depresie din cauza faptului că mă îngrăşasem. Nu este adevărat. Depresia mea a pornit de la neîmplinirile profesionale. Piesa mea «Hello», o piesă la care am muncit foarte mult a intrat doar pe un singur radio şi m-am supărat foarte tare. Pentru că nimic nu mă doare mai tare decât o neîmplinire profesională. De atunci s-a declanşat depresia. Am fost la doctor, iar acum încă sunt pe antidepresive.(…) Am şi prietenii lângă mine. Mă ajută foarte mult. Mă rog foarte mult la Dumnezeu şi mă simt foarte bine când fac asta şi bineînţeles iau antidepresive. Dacă nu aş fi mers la medic să mă ajute cu depresia, nu mai existam astăzi. Am vrut să mă sinucid de câteva ori“ “, a povestit cântăreaţa, în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini