Redactia.ro
Home » Stil de viață » Era doar un selfie în pat, dar o gafă banală a făcut-o pe o brunetă să roșească după ce a distribuit fotografia. Uite ce detaliu care nu trebuia să se vadă a apărut în poză

Era doar un selfie în pat, dar o gafă banală a făcut-o pe o brunetă să roșească după ce a distribuit fotografia. Uite ce detaliu care nu trebuia să se vadă a apărut în poză

Era doar un selfie în pat, dar o gafă banală a făcut-o pe o brunetă să roșească după ce a distribuit fotografia. Uite ce detaliu care nu trebuia să se vadă a apărut în poză

Era doar un selfie în pat, dar o gafă banală a făcut-o pe o brunetă să roșească după ce a distribuit fotografia. Uite ce detaliu care nu trebuia să se vadă a apărut în poză!

Era doar un selfie în pat, dar o gafă banală a făcut-o pe o brunetă să roșească după ce a distribuit fotografia

În era rețelelor de socializare, un simplu selfie poate deveni rapid subiect de discuție și sursă de amuzament pentru mulți. Asta s-a întâmplat și cu o brunetă aparent somnoroasă, care și-a făcut o poză dimineața în pat. Cu toate acestea, ceva neașteptat s-a strecurat în imagine, aducându-i un moment de jenă extremă. Iată povestea detaliului neașteptat care a apărut în fotografie și a făcut-o pe tânăra brunetă să se ascundă de rușine.

În ziua de 10 mai 2018, o tânără brunetă și-a început dimineața obișnuit, cum fac mulți dintre noi. După ce s-a trezit, s-a gândit că ar fi amuzant să își facă un selfie pentru a-și saluta prietenii de pe rețelele de socializare. Cu părul dezordonat și o privire matinală, tânăra a realizat poza și a scris o descriere simplă: „Nu am putut să mă dau jos din pat în această dimineață!”. Nimic neobișnuit până acum.

Uite ce detaliu care nu trebuia să se vadă a apărut în poză

Cu toate acestea, puțin mai târziu, un internaut atent a remarcat un detaliu care nu trebuia să se vadă în imagine. Tânăra brunetă se machiase deja, contrazicându-și afirmația că nu a putut să se ridice din pat. Acesta nu a ezitat să facă o glumă pe seama gafei ei, scriind:

„Nu ai reușit să te dai jos din pat, dar e incredibil că te-ai putut machia!”.

Comentariul a stârnit râsul și a primit multe reacții din partea celor care au văzut postarea.

Realizând că a făcut o gafă și că poza a devenit subiect de amuzament pe rețelele de socializare, tânăra brunetă a decis să șteargă rapid imaginea de pe contul ei de Facebook. Cu toate acestea, era prea târziu. Fotografia a fost deja salvată și distribuită pe diverse site-uri umoristice, unde s-a viralizat rapid, provocând hohote de râs în rândul internauților.

 

Sursa foto: dailynews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: