Redactia.ro
Home » Știri » Era în travaliu, așa că s-a urcat pe bicicletă și a pornit către spital. Aventura nașterii acestei membre a Parlamentului din Noua Zeelandă a devenit cunoscută în toată lumea

Era în travaliu, așa că s-a urcat pe bicicletă și a pornit către spital. Aventura nașterii acestei membre a Parlamentului din Noua Zeelandă a devenit cunoscută în toată lumea

GALERIE FOTO (3) Aventura nașterii acestei membre a Parlamentului din Noua Zeelandă a devenit cunoscută în toată lumea

Julie Anne Genter, un politician cunoscut din Noua Zeelandă, a uimit pe toată lumea cu aventura sa din timpul travaliului. Mai avea foarte puțin până să nască, dar a decis să meargă la spital cu bicicleta. Întreaga experiență a fost surprinsă în imagini, care ulterior au fost postate în mediul online și au ajuns virale.

Era în travaliu, așa că s-a urcat pe bicicletă și a pornit către spital

Sportul a fost mereu o parte importantă din viața lui Jullie Anne Genter, care se numără printre cei mai cunoscuți politicieni din Noua Zeelandă. Duminica aceasta a născut la spitalul din orașul unde locuiește, dar înainte să ajungă acolo a trăit o adevărată aventură.

A ales să se deplaseze la centrul medical cu bicicleta, în ciuda contracțiilor care anunțau venirea bebelușului său pe lume. Fericită, a împărtășit totul cu urmăritorii săi din mediul online, care au citit încântați mărturisirile sale din aceste clipe foarte importante.

„Știri importante! La 3:04 A.M în această dimineață ne-am cunoscut cel mai nou membru al familiei noastre. Sincer, nu am planificat să merg pe bicicletă în timp ce eram în travaliu, dar în final asta s-a întâmplat. Contracțiile mele nu erau atât de puternice atunci când am pornit la 2 A.M către spital- chiar dacă erau la 2-3 minute între ele și creșteau în intensitate atunci când am ajuns 10 minute mai târziu. ( zâmbesc chiar după una în parcare).”, a împărtășit Julie Anne Genter pe Facebook.

Aventura nașterii acestei membre a Parlamentului din Noua Zeelandă a devenit cunoscută în toată lumea

Postarea a fost însoțită și de câteva imagini emoționante din „aventura” sa către spital. Soțul său a însoțit-o la fiecare pas și a fotografiat-o în timp ce conducea pe vehiculul său cu două roți.

Entuziasmul și fericirea sa că a ajuns teafără la spital și că curând își va strânge în brațe bebelușul sunt vizibile pe chipul său în fotografia din parcare, când chiar și în ciuda contracțiilor dureroase a reușit să zâmbească călduros.

Imediat cum a ajuns la spital a fost preluată de echipa sa de medici, care s-au asigurat că nașterea decurge cum nu se poate mai bine. În scurt timp a adus pe lume un bebeluș sănătos, care s-a bucurat de primele sale clipe de somn în brațele iubitoare ale tatălui său.

A născut un bebeluș voinic și sănătos

Julie Anne Genter i-a privit emoționată pe cei doi în timp ce dormeau, apoi și-a împărtășit emoțiile cu urmăritorii săi din mediul online. A ținut să mulțumească cadrelor medicale care i-au fost alături în aceste momente delicate, iar bucuria pe care a simțit-o în acele momente a fost transmisă cu succes și urmăritorilor săi din mediul online.

„Și acum, în mod uimitor, avem un micuț sănătos și fericit care doarme, la fel ca tatăl său. Mă simt binecuvântată să am alături o echipă minunată, care mi-a oferit o grijă și o atenție excelentă în această naștere care s-a dovedit a fi foarte rapidă ( și în mod fericit fără complicații).”, a încheiat aceasta.

Postarea sa a adunat nu mai puțin de 5000 de aprecieri în scurt timp, oamenii dorind să-i transmită gândurile lor bune și felicitări pentru curajul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: