Redactia.ro
Home » Știri » Era paralizat de la brâu în jos, iar maşina în care se afla a luat foc! Vedea moartea cu ochii, când cineva s-a aruncat în flăcări, după el

Era paralizat de la brâu în jos, iar maşina în care se afla a luat foc! Vedea moartea cu ochii, când cineva s-a aruncat în flăcări, după el

Un american a trăit o exerienţă vecină cu moartea. Paralizat de la brâu în jos, el s-a văzut blocat şi neajutorat într-o maşină care a luat foc!

Practic, vedea moartea cu ochii, dar, în câteva secunde, s-a întâmplat un miracol.

L-a salvat o femeie

Dennis Brown, din Dallas, a fost salvat de Tammi Arrington, o rezidentă din Mississippi, în timp ce aceasta se afla în vizită la un prieten. După ce mașina bărbatului a fost cuprinsă de flăcări, ea a reușit să-l scoată la timp.

„Este înspăimântator pericolul la care am fost supus. Dacă nu era Tammi nu cred că aș fi reușit să ies și să mai fiu în viață”, a spus Brown.

A căutat-o, ca să-i mulţumească

Şocat de cele întâmplate, bărbatul a şi uitat, pe moment, s-o întrebe pe femeie cum se numeşte. Totuşi, cei doi au reușit să se reîntâlnească miercuri dimineață, la câteva zile distanță.

Salvatoarea de 42 de ani a spus că pur și simplu s-a întâmplat să fie la locul potrivit, în momentul potrivit, atunci când a văzut flăcările.

În loc să mearga la Costco în acea dimineață, a decis să stea în noua casă pe care prietenul ei tocmai și-o cumpărase. Când s-a uitat pe fereastră a văzut mașina incendiată. A fugit afară și a văzut că toate ușile erau închise, inițial crezând că nu este nimeni în autoturism.

Cum a procedat femeia? A încercat să scoată scaunul cu rotile, dar și-a dat seama că nu avea suficient timp la dispoziție. Apoi l-a târât afară pe Brown și ulterior l-a pus în scaun.

Mi-a zis să ies din mașină. I-am zis că nu pot pentru că sunt în scaun cu rotile”, şi-a reamintit bărbatul dependent de scaunul cu rotile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: