Redactia.ro
Home » TV » Era pe plajă, la mare, când a dispărut fără urmă. Polițiștii au găsit-o în același loc, după 18 zile

Era pe plajă, la mare, când a dispărut fără urmă. Polițiștii au găsit-o în același loc, după 18 zile

GALERIE FOTO (4)

Rudele unei femei au trecut prin clipe dramatice, după ce aceasta a dispărut fără urmă. Nining Sunarsi, în vârstă de 53 de ani, este femeia care a trecut prin clipe dificile în Indonezia, după ce a fost „furată” de un val. 

 

Femeia a fost găsită peste 18 zile în același loc, dar i-a lăsat pe polițiști fără replică

Nining Sunarsih a fost furată de un val în Indonezia. Din acel moment, toate eforturile de a o găsi au fost în zadar. Însă, după 18 zile, femeia a fost găsită într-un mod halucinant de polițiști.

În urmă cu o lună de la data producerii tragediei, tatăl femeii începuse să aibă un vis ciudat. Nining îi apărea tot timpul în vis și îi spunea că așteaptă să fie găsită pe acceași plajă unde a dispărut. Rudele femeii s-au îndreptat în direcția respectivă, după vis și au găsi-to pe femeie întinsă pe nisip, fiind îmbrăcată în aceleași haine în care dispăruse, a informat Daily Mail.

Potrivit relatărilor, întreaga scenă a avut loc în 217, atunci când Sunarsih și familia sa se aflau într-o vacanță pe Plaja Citepus. Femeia făcuse baie în ocean, moment în care un val mare a tras-o în larg, în timp ec sora și nepotul ei priveau întreaga scenă. Polițiștii au început căutările, dar familia a crezut că nu se va mai întoarce și că nu va mai putea fi găsită. Ulterior, însă, femeia a fost găsită în aceleași haine în care era îmbrăcată inițial și au adus-o acasă, pentru a primi îngrijirile medicale necesare. Femeia și-a recuperat cunoștința, dar nu a putut să vorbească despre momentele prin care a trecut și cum a reușit să ajungă înapoi.

Poliția a deschis o anchetă în urma incidentului și i-a îndemnat pe oameni să gândească logic cu privire la dispariția femeii înainte de a trage concluzii.

Șeful poliției din Sukabumi, Susatyo Purnomo, a declarat: ,,Este de datoria noastră să investigăm acest caz. Cerem oamenilor să nu se lase influențați de informații acre nu sunt clare.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: