Redactia.ro
Home » Știri » Restaurantul Taverna Racilor a ars din temelii. Care sunt primele declarații ale lui Pescobar

Restaurantul Taverna Racilor a ars din temelii. Care sunt primele declarații ale lui Pescobar

GALERIE FOTO (4)

Paul Nicolau, cunoscut de toată lumea drept Pescobar are din nou ghinion. Sâmbătă dimineața, un incendiu devastator a izbucnit la restaurantul său binecunoscut din Snagov. Pompierii au intervenit de urgență.

Incendiu de proporții la Taverna Racilor Snagov

În acel moment, 9 autospeciale de pompieri au intervenit pentru a gestiona situația de urgență. În momentul izbucnirii incendiului, în interiorul restaurantului se aflau aproximativ 10 persoane, care au fost evacuate cu succes. Până în acel moment, nu s-au înregistrat victime.

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un restaurant din Snagov, zona pontonului. Au fost alertate 9 autospeciale de stingere, SMURD, descarcerare. Nu sunt victime. Arderea se manifesta generalizat la nivelul acoperisului. Actionam cu autoscara pentru stingere de la inaltime si de pe 2 laturi ale cladirii”, arată comunicatul ISU.

 

 

Care sunt primele declarații ale lui Pescobar

Pescobar este pozitiv si a transmis că pagubele sunt doar materiale. El a mai transmis că vor începe renovările pentru locație și totul va reveni la normal cât de curând posibil.

A luat foc toată locația din Snagov, nu este niciun fel de victimă, nici nu avea de unde să fie, pentru că a luat foc noaptea. Sunt doar pagube de ordin material. Într-adevăr, a luat foc din temelii. Asta este, a luat foc, se face la loc. Viața merge înainte.

A luat foc locația din Snagov, sunt doar pagube materiale, în rest totul ok! Se va reconstrui de la zero în câteva luni și vom continua frumoasa poveste începută pe malul lacului Snagov ! Dumnezeu ne întărește prin astfel de momente! Doamne Ajută la toată lumea și mulțumim pentru toată susținerea!„, a fost mesajul transmis de afacerist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: