Redactia.ro
Home » Știri » Este alertă în Cluj! Sorina, o tânără de 26 de ani, dată dispărută, a fost găsită fără suflare

Este alertă în Cluj! Sorina, o tânără de 26 de ani, dată dispărută, a fost găsită fără suflare

În județul Cluj, o stare de alertă a cuprins comunitatea locală în urma dispariției Sorinei, o tânără în vârstă de 26 de ani, care a părăsit domiciliul său și nu s-a mai întors. Cu fiecare zi care trece, îngrijorarea crește, iar eforturile autorităților și ale voluntarilor din comunitate pentru găsirea ei devin tot mai intense.

UPDATE: Tânăra de 26 de ani a fost găsită fără suflare într-o pădure din apropiere. Surse din interiorul anchetei susțin că aceasta avea lângă mai multe flacoane goale de pastile. Motivul care ar fi împins-o la un asemenea gest ar fi fost depresia cu care se lupta de mai bine de un an, de când părinții săi divorțaseră.

Părinții îngrijorați ai Sorinei au fost cei care au cerut ajutorul poliției, confruntându-se cu momente cumplite în care teama că fiica lor ar putea fi în pericol devine din ce în ce mai reală. Atât părinții, cât și prietenul tinerei au încercat să o găsească, dar toate eforturile lor au rămas fără succes. Sorina a dispărut acum două zile, lăsând în urmă un vid de necunoscut și neliniște.

Sorina a fost dată dispărută în Cluj

În acest context, Poliția din județul Cluj a demarat o anchetă amănunțită, mobilizând resurse considerabile pentru a descoperi urmele și destinația Sorinei. În sprijinul autorităților s-au alăturat și voluntarii din comunitate, precum și motocicliștii din Asociația CMC – Moto Cluj, într-un efort concertat de a aduce înapoi tânăra dispărută.

Descrierea fizică a Sorinei a fost transmisă de către poliție, cu rugămintea către cetățeni de a contacta imediat forțele de ordine dacă au informații despre locația sau starea ei. Sorina are o înălțime de 1,63 metri, cântărește 60 de kilograme și are părul blond. Ultimele informații indică faptul că ar putea fi în localitățile înconjurătoare orașului Cluj-Napoca.

”La data de 23 ianuarie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că Borodi Carla Larisa, în vârstă de 26 de ani, a plecat la voluntar la aceeași dată, în jurul orei 10.00, de la locuința situată în municipiul Cluj-Napoca, iar până în prezent nu a mai revenit.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1.63 m, greutate aproximativă 60 kg, păr lung de culoare blond, forma feței ovală, ochi albaștri.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră și o pereche de blugi de culoare albastră, ghete de culoare maro cu șireturi roșii. Aceasta purta un ghiozdan de culoare neagru. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femei sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!”, a transmis Poliția Română.

Sunați la 112 dacă o vedeți

Misterul dispariției Sorinei atinge un punct critic în momentul în care se dezvăluie că aceasta a fost văzută ultima dată în gara din Cluj-Napoca, îndreptându-se către Oradea cu trenul. Totuși, conform informațiilor disponibile, se pare că ar fi coborât la halta Gârbău, unde localnicii susțin că au observat-o mergând în direcția unei păduri din apropiere.

Cu toate acestea, până în prezent, toate eforturile de a o găsi au fost în zadar. Imaginile surprinse de camerele de luat vederi au fost făcute publice, încercând să mobilizeze comunitatea într-un efort colectiv de a oferi informații care să ducă la găsirea Sorinei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: