Redactia.ro
Home » Știri » Este de necrezut! Cât a ajuns să coste un porumb fiert pe plajele din Mamaia

Este de necrezut! Cât a ajuns să coste un porumb fiert pe plajele din Mamaia

Pe an ce trece prețurile de pe litoralul românesc cresc fără măsură. În acest an turiștii trebuie să se pregătească serios pentru a ave aun concediu la Marea Neagră. Iată cât costă un porumb, dar și cât va ajunge o cazare în stațiunea Mamaia.

Cât a ajuns să coste un porumb la Mamaia

Nu doar cazarea și mâncarea din restaurante și terase s-a scumpit. Prețul porumbului fiert de pe plajă nu a scăpat nici el de o majorare de preț. Dacă în vara anului trecut prețul unui porumb era de 5 lei, anul acesta porumbul a ajuns să fie vândut de comercianți la prețul de 6 lei. Se pare că o familie cu doi copii ar trebui să scoată din buzunar 24 de lei doar pentru o porție de porumb.

10.000 de lei pentru două nopți de cazare în Mamaia Nord

Dacă îți propui să mergi la mare pe litoralul românesc în acest an trebuie să fi pregătit financiar. Ofertele de cazare sunt multe, dar și cu prețuri pe măsură. Conform site-urilor de rezervări online prețul de pornire a unei cazări de două nopți pe litoralul românesc este de 800-1000 de lei. Pentru cine își dorește să stea într-o zonă de fițe, ami precis în Mamaia Nord, trebuie să scoată din buzunar nici mai puțin nici mai mult de 10,000 de lei pentru unul dintre cele mai renumite blocuri cu apartamente în regim hotelier.

Se pare că românii vor fi nevoiți ca în acest an să fie destul de generoși cu bugetul pentru o vacanță la malul mării. În funcție de facilitățle pe care le oferă spațiile de cazare, în general la un hotel de patru stele prețul aproximativ ar fi de 4500 de lei pentru două nopți de cazare. Apart-hotelurile au început să fie un nou trend printre tipul de ședere pe care îl au la dispoziție turiștii. În zona Mamaia majoritatea spațiilor de cazare sunt de acest tip.

Cât a fost nevoit să plătească un bărbat pentru o porție de hamsii

Un concediu pe litoralul rânesc, preponderent în Mamaia, a devenit un lux pentru mulți dintre români. Un bărbat a dezvăluit cât a plătit pentru o masă în Mamaia. Acesta a povestit că a dat pentru o ciorbă, o porție de hamsii și o bere nici mai mult nici mai puțin de 70 de lei, pe când soția sa a plătit 75 de lei pentru o friptură care nici măcar nu a mai ajuns la masă. Conform declarațiile bărbatului, doar pentru a-ți parca mașina în zona stațiunii Mamaia trebuie să plătești aproape 100 de lei pe zi.

Am dat pe o ciorbă, o porție de hamsii și o bere 70 de lei. Soția mea a comandat o friptură de 75 de lei, care nu a a mai ajuns pe masa noastră. Noroc că am putut lăsa mașina la o cunoștință, că dacă mai plăteam și taxa de parcare, care ajunge am auzit la aproape 100 de lei pe zi, paguba era și mai mare.„, a spus turistul.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: