Redactia.ro
Home » Monden » Este despărțirea momentului în showbiz! Au pus cruce mariajului după ce ea i-a cunoscut copiii

Este despărțirea momentului în showbiz! Au pus cruce mariajului după ce ea i-a cunoscut copiii

GALERIE FOTO (2)

La vârsta de 61 de ani, actorul hollywoodian Tom Cruise și-a încheiat relația cu Elsina Khayrova, o rusoaică în vârstă de 36 de ani, la scurt timp după ce a avut ocazia să-i cunoască pe copiii acesteia. Fiica unui politician apropiat lui Putin și mamă a doi copii dintr-o căsătorie anterioară cu oligarhul rus Dimitri Tsvetkov, Elsina a captat atenția presei internaționale, inclusiv a publicației The Sun, care a oferit detalii despre dinamica relației lor.

Cuplul, care și-a început relația la sfârșitul anului precedent, a fost subiectul unor intense speculații, oferind pagini întregi de discuții și comentarii. Cu toate acestea, flacăra pasiunii dintre Cruise și Khayrova nu a rezistat în timp, determinându-i să-și ia rămas bun unul de celălalt mai repede decât anticipaseră mulți dintre urmăritorii lor. Prietenii lui Cruise au împărtășit cu mass-media aspectele care au condus la această separare neașteptat de rapidă.

Tom Cruise este din nou singur

În ciuda desfacerii legăturii lor romantice, Tom Cruise a exprimat dorința de a păstra o relație amicală cu Elsina, subliniind complexitatea și maturitatea abordării sale față de despărțiri. Faptul că ambii sunt vecini în Londra adaugă o altă dimensiune acestei dinamici, Cruise și Khayrova fiind hotărâți să mențină un echilibru cordial în interacțiunile lor viitoare. O sursă a declarat pentru un tabloid britanic că sfârșitul relației lor pe o notă negativă ar fi fost incomod, având în vedere proximitatea lor geografică și posibilele întâlniri accidentale.

Detaliile despre începuturile idilei lor au fost divulgate de surse apropiate actorului, care au descris povestea de dragoste ca fiind intensă și plină de momente memorabile. Ei au fost observați petrecând timp împreună la clubul favorit al lui Cruise și se bucurau de seri în orașul Londra, alternând între cine elegante și ieșiri la ceai. Aceste întâlniri subliniază tendința lui Cruise de a investi în relațiile sale, încercând să creeze amintiri de neuitat pentru partenerii săi.

„A încheia lucrurile într-o notă proastă ar fi fost ciudat, mai ales dacă s-ar fi ciocnit unul de altul în lift. Nu există supărare între ei. Relația lor pur și simplu și-a urmat cursul”, a declarat o sursă a tabloidului britanic.

Gest plin de romantism

Un gest remarcabil de romantism a fost făcut de Cruise pentru Khayrova, când a închiriat un etaj întreg al unui restaurant exclusivist din Londra pentru a organiza o cină intimă. Această seară specială a inclus cocktailuri fără alcool și fructe de mare, reflectând atenția deosebită pe care Cruise o acordă detaliilor și dorința sa de a impresiona.

Relația dintre Cruise și Khayrova a beneficiat inițial și de sprijinul copiilor actorului, Isabella și Connor, care păreau să aprobe legătura tatălui lor cu rusoaica. Acest lucru adaugă un strat suplimentar de complexitate la povestea lor, sugerând că relația a avut momente de apropiere care au depășit așteptările.

Zvonurile despre relația lor au început să circule după ce cei doi au fost văzuți împreună la o petrecere în Londra, unde păreau inseparabili. Aceste momente de intimitate și apropieri publice au alimentat interesul mass-media și curiozitatea fanilor, deși, în final, povestea lor de dragoste nu a reușit să treacă proba timpului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: