Redactia.ro
Home » Știri » Este doliu în muzica populară românească! Artistul Corin Dobrinescu a murit după ce a fost lovit de o dubă

Este doliu în muzica populară românească! Artistul Corin Dobrinescu a murit după ce a fost lovit de o dubă

Este doliu în muzica populară românească! Artistul Corin Dobrinescu a murit după ce a fost lovit de o dubă

Fanii muzicii populare sunt în doliu după ce cântărețul Corin Dobrinescu s-a stins din viață. Celebrul interpret a fost lovit mortal de o dubă în județul Vâlcea. 

Este doliu în muzica populară românească! Artistul Corin Dobrinescu a murit

Lumea artistică este mai săracă, după ce un alt mare artist s-a stins din viață. Este vorba, din păcate, despre Corin Dobrinescu. Acesta a murit la vârsta de 54 de ani, sâmbătă, 22 mai, după ce o mașină, mai exact o dubă, a dat peste ele, rănile provocate fiindu-i fatale. Vestea tristă i-a afectat pe apropiații și familia lui, fiind încă în stare de șoc.

Potrivit primelor informații apărute în presă, Corin Dobrinescu a încetat din viață sâmbătă după-amiază, pe raza localității Horezu, județul Vâlcea, loc în care o dubă l-a lovit violent. La fața locului s-au deplasat imediat mai mulți medici care au încercat să-l resusciteze pentru a evita o tragedie, însă, din nefericire, fără rezultat, doctorii declarând decesul.

”Astăzi, 22 mai a.c., în jurul orei 14.00, pe DN 67, la km 152+200, pe raza localității Horezu, județul Vâlcea, a avut loc un accident rutier grav. Un pieton a fost lovit de o dubă și, în ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor, acesta a decedat”, au declarat autoritățile locale, conform Antena 3.

În ceea ce-l privește pe conducătorul auto de pe dubă, IPJ Vâlcea a anunțat că acesta a fost testat de oamenii legii pentru alcoolemie, iar rezultatul a fost 0.

Cine a fost Corin Dobrinescu

Corin Dobrinescu absolvise Facultatea de muzică din cadrul Universitații din Pitești, dar și al Școlii de Arte si Meserii din Sibiu – secția canto popular, solist vocal. Artistul îndeplinea și funcția de membru colaborator al Orchestrei profesioniste „Rapsodia Vâlceană” de la Centrul Județean.

”Astăzi ne-a părăsit, mult prea devreme, Corin Dobrinescu, îndrăgit interpret de folclor și statornic colaborator al Centrului și al Orchestrei Rapsodia Vâlceană. Regretăm profund pierderea unui prieten drag al culturii tradiționale și suntem alături de familia îndurerată”, a anunțat Centrul Creației Vâlcea, în memorua lui Corin Dobrinescu.

De asemenea, cântărețul Ioan Berci s-a stins din viață la aceeași vârstă. Luna trecută, în aprilie, lumea muzicii populare românești și-a luat „rămas-bun” și de la artistul Ioan Berci. Acesta a murit tot la 54 de ani, la fel ca Corin Dobrinescu. Vestea tragică a fost făcută publică de fiica lui Dumitru Fărcaș pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: