Redactia.ro
Home » Monden » Este fiica unui bărbat celebru din România! Și-a deschis o afacere și vrea să-i facă un nume pe cont propriu

Este fiica unui bărbat celebru din România! Și-a deschis o afacere și vrea să-i facă un nume pe cont propriu

GALERIE FOTO (5) Este fiica unui bărbat celebru din România!

Robert Turcescu se poate declara un tată mândru! Fiica sa Ioana Turcescu este pasionată de modă și blogging, iar preocuparea soției jurnalistului pentru modă a făcut-o pe această să se implice cât mai mult în acest domeniu.

Este fiica unui bărbat celebru din România! Și-a deschis o afacere și vrea să-i facă un nume pe cont propriu

Ioana Turcescu, fiica lui Robert Turcescu s-a făcut foarte frumoasă, fiind în prezent model pentru campania de promovarea a noii colecții a mamei sale vitrege, Oana Nuțu Turcescu.

Fiica cea mare a jurnalistului, care va împlini de curând 20 de ani, a pozat în cele mai sexy ipostaze, care îi pun în valoarea creațiile proprii. De asemenea, alături de ea s-a pozat și mama ei, Corina Ilie, îmbrăcată într-unul dintre corsete.

Joia fetelor – de data aceasta sărbătorind prima colecţie de modă a fiicei mele: corsete ′′YoYo by Oana Nuţu”. Sunt atât de mândră de ea, de creativitatea, munca grea şi determinarea ei!! Nu-mi vine să cred că port corset YoYo – şi că mi se potriveşte al naibii de bine! Aşadar, doamnelor, nu ezitaţi să vedeţi întreaga colecţie şi să o arătaţi fiicelor şi prietenilor voştri” este mesajul postat de mama Ioanei pe contul său de socializare.

Robert Turcescu a intrat în politică

Recent, jurnalistul Robert Turcescu a făcut un anunț șocant. Acesta a publicat pe pagina sa de Facebook că va candida pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița.

Robert Turcescu, de loc din Dâmbovița a fost jurnalist la B1TV, explicând în direct că a fost ofițer acoperit, cu gradul de locotentent-colonel. Mai mult, fostul jurnalist a candidat la alegerile locale din 2016, la Primăria București, din partea Partidului Mișcarea Populară, clasându-se pe locul 4 în urma voturilor.

„Am ales să nu-l trădez pe bunul Dumnezeu și să fac aceasta mărturisire publică. Refuz să fiu Iuda în fața lui Christos, chiar dacă astăzi, celor ce vor citi și vor vedea acest text poate că nu le va fi foarte clar ce se întâmplă. Rugați-vă pentru mine și cu mine să fim iertați și izbăviți. Sunt pregătit să îndur oprobiul public, îl merit, dar sper să avem parte de legi și de judecători drepți. Cu Dumnezeu înainte și va fi bine! Vă cer iertare tuturor”, a spus Robert Turcescu în 2014.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini