Redactia.ro
Home » Știri » Mihai Morar, cel mai fericit tătic. Cezara, fiica cea mare l-a făcut mândru pe jurnalist

Mihai Morar, cel mai fericit tătic. Cezara, fiica cea mare l-a făcut mândru pe jurnalist

Mihai Morar, cel mai mandru tatic

Probabil în acest moment, Mihai Morar este cel mai fericit tătic din România. De ce? Ei bine, Cezara, una dintre gemene l-a făcut mândru după ce a câștigat un concurs literar și i-a fost publicat un text într-o antologie.

Mihai Morar, cel mai mândru tătic

Prezentatorul emisiunii „Răi da buni” este cel mai mândru tătic din România. Cezara, una dintre fiicele lui Mihai Morar a reușit să facă ceea ce nu a reușit jurnalistul până acum.

Fiica lui Mihai Morar a câștigat un concurs literar și i-a fost publicat un text într-o antologie, alături de alți copii talentați.

Jurnalistul este mândru până peste cap de fiica lui, care se pare, i-a îndeplinit un vis. Mihai a postat un mesaj pe rețelele de socializare, unde le-a spus tuturor cât de fericit este pentru fiica sa, dar și cât de recunoscător este pentru că Cezara i-a îndeplinit un vis.

Alături de mesajul postat pe Instagram, prezentatorul a postat și câteva imagini în care este alături de fiica sa, și cartea în care i-a fost publicat textul.

Mesajul emoționant al lui Mihai Morar

Copilul ăsta este, oficial, scriitor. Povestirea Cezarei, «Înapoi în viitor», a fost selectată printre cele 15 eseuri scrise de copii din toată țara pentru antologia «Singuri acasă. Copii și părinți în pandemie», apărută acum câteva zile la Editura Vremea. Dacă sunt mândru de ea? În niciun caz pentru că i-am găsit semnătura într-o carte. Asta trebuie să fie mândria și meritul ei. Cezara a scris aproape pe neștiute textul ăsta, la fel ca multe altele.

Eu l-am citit când el era deja demult trimis la concurs. Mândria mea e alta. Sunt mândru că acest copil a ales să se exprime într-unul dintre cele mai frumoase moduri prin care o face un om. Prin scris. Cuvântul înfrumusețează lumea, iar cel care se exprimă prin cuvânt, înainte de a înfrumuseța lumea, prin scris, se înfrumusețează pe sine. Sunt mândru că acest copil mi-a împlinit un vis. De când eram mic, visam să îmi pun numele pe o carte. Iar dacă eu nu am făcut-o până la vârsta asta, e poate pentru că trebuia să aștept mai întâi să îmi văd numele prin copilul meu”, a scris Mihai Morar pe Instagram.

View this post on Instagram

Copilul ăsta este, oficial, scriitor. Povestirea Cezarei, “Înapoi în viitor”, a fost selectată printre cele 15 eseuri scrise de copii din toată țara pentru antologia “Singuri acasă. Copii și părinți în pandemie”, apărută acum câteva zile la Editura Vremea. Dacă sunt mândru de ea? În niciun caz pentru că i-am găsit semnătura într-o carte. Asta trebuie să fie mândria și meritul ei. Cezara a scris aproape pe neștiute textul ăsta, la fel ca multe altele. Eu l-am citit când el era deja demult trimis la concurs. Mândria mea e alta. Sunt mândru că acest copil a ales să se exprime într-unul dintre cele mai frumoase moduri prin care o face un om. Prin scris. Cuvântul înfrumusețează lumea, iar cel care se exprimă prin cuvânt, înainte de a înfrumuseța lumea, prin scris, se înfrumusețează pe sine. Sunt mândru că acest copil mi-a împlinit un vis. De când eram mic, visam să îmi pun numele pe o carte. Iar dacă eu nu am făcut-o până la vârsta asta, e poate pentru că trebuia să aștept mai întâi să îmi văd numele prin copilul meu. #mihaimorar

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar) on

Mihai Morar se poate considera un soț și un tată norocos. Soția sa Gabriela, cu care este căsătorit de 13 ani, i-a mai dăruit o fiică în urmă cu câteva luni. De asemenea, cei doi mai au două fiice, gemene în vârstă de 11 ani.

Loading...