Redactia.ro
Home » Monden » Ce salariu are Mihai Morar. Își poate cumpăra câte o mașină în fiecare lună

Ce salariu are Mihai Morar. Își poate cumpăra câte o mașină în fiecare lună

GALERIE FOTO (2) Ce salariu are Mihai Morar. Își poate cupăra câte o mașină în fiecare lună

Ce salariu are Mihai Morar. Își poate cumpăra câte o mașină în fiecare lună. Pe lângă venitul din televiziune și radio, prezentatorul mai deține și o cafenea cunoscută în Capitală.

Mihai Morar este unul dintre cele mai cunoscute persoane din showbiz-ul românesc. Prezentatorul TV câștigă o sumă colosală. În 2018, eva.ro spunea că pentru emisiunea de la Radio Zu, dar și cea de la Antena Stars ar încasa lunar 6.000 de euro. Se pare că este unul dintre cei mai bine plătiți prezentatori din România. Însă, pe lângă această sumă cu care își poate cumpăra o mașină în fiecare lună, Mihai Morar și-a deschis o afacere împreună cu soția sa.

Gabriela Morar a învățat să preparea cea mai bună cafea, dar și ceaiuri. Pentru că cei doi sunt îndrăgostiți de aroma cafelei, și-au deschis una dintre cele mai tari cafenele din Capitală. Sute de oameni le trec pragul, iar Gabriela este acolo zi de zi, ca o gazdă bună.

Cum s-au cunoscut Mihai Morar și soția sa

Cei doi au lucrat împreună pentru Radio21. Erau prieteni buni și fiecare avea relația lui. Întâmplarea a făcut ca cei doi să rămână singuri în aceeași perioadă și așa au început să aibă o relație. Mihai Morar a declarat că el, nu se vedea însurat până la 35 de ani. Dar, după doar 2 luni de relația cu frumoasa Gabriela, acesta a cerut-o în căsătorie. După șase luni de relație au spus ”DA” în fața stării civile. 2 ani mai târziu, au devenit părinți de gemene, Mara și Cezara. De câteva luni, li s-a alăturat și cel de-al cincilea membru, micuța Roua.

„Fusese ziua mea, am mers la munte cu prietenii. Ne-am întors duminică seara în Bucureşti, eu urma să merg la radio. Eu nu aveam permis pe vremea aia. A venit ea, m-a lăsat cu maşina în faţa blocului, iar eu m-am dus în garsonieră. Ea a zis că pleacă acasă, la părinţii ei. Am urcat în garsonieră şi m-am simţit foarte singur «Şi totuşi, am petrecut un weekend împreună şi ea pleacă acasă. Dar de ce?» Am sunat-o apoi şi i-am vorbit pe un ton mai aspru, de parcă ea ar fi fost vinovată. I-am zis «Bine că ai venit cu mine la munte şi ai stat tot weekendul şi acum ai plecat acasă. De ce? Nu era normal să rămâi?» Şi ea în seara aia şi-a luat de acasă câteva lucruri de schimb şi a venit şi a dormit la mine şi de atunci ne-am mutat împreună. Şi ăsta a fost momentul„, şi-a amintit Morar.

Citește și: Alexandra Ungureanu, grav bolnavă: „Sunt în căutare de soluții”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: