Redactia.ro
Home » Monden » Este împăcarea anului 2023! Cătălin Zmărăndescu a făcut pace cu fiul său, după 6 ani în care nu și-au vorbit

Este împăcarea anului 2023! Cătălin Zmărăndescu a făcut pace cu fiul său, după 6 ani în care nu și-au vorbit

Într-un moment care a surprins și impresionat mulți, Cătălin Zmărăndescu a ales să își împace fiul, Mihai, după o perioadă de 6 ani în care nu au schimbat niciun cuvânt. Scandalul din 2017, care i-a separat inițial, a fost înlocuit acum de dorința sinceră de a reface legăturile familiale și de a construi o relație sănătoasă între tată și fiu.

În acel an, Cătălin Zmărăndescu și Mihai au fost protagoniștii unui scandal de amploare, iar tensiunile dintre ei au dus la o ruptură aparent ireconciliabilă. Cuvintele dure și deciziile ferme au determinat o separare în care niciunul dintre ei nu părea dispus să cedeze sau să își retragă poziția.

Cătălin Zmărăndescu s-a împăcat cu fiul său, Mihai

În trecut, Cătălin Zmărăndescu afirmase cu fermitate că fiul său nu mai este o prezență relevantă în viața sa și că orice șansă de reconciliere este exclusă. Această declarație părea să pună un punct final relației lor, făcând aproape imposibilă revenirea la normalitate. Cu toate acestea, surpriza a venit în finalul anului 2023, când Cătălin Zmărăndescu a decis să depășească orgoliul și să inițieze un proces de împăcare.

„Vrei să te șochez puțin? Ei, uite, ieri m-am împăcat cu Mihai. Deci lucrurile se schimbă. Doar că trebuie să găsești calea care duce către schimbare. Zici că mi-a ridicat Everest de pe umeri, cam asta e senzația. Acum ceva timp în urmă eram ferm convins că nu voi face pasul acesta. Dar, înveți să ierți, înveți să accepți lucrurile așa cum sunt, înveți să fii mai bun.

Momentan am făcut primul pas. Eu l-am făcut. L-am sunat, am vorbit cu el. Rămâne să vedem ce va fi în continuare. Vreau să-l văd, vreau să-mi văd băiatul, dar asta pe viitor. Nu ne grăbim. De șase ani era tensiune între noi. Nu contează cine a fost vinovat sau ce a fost. Important este că a trecut. La un moment dat lucrurile astea nu mai au niciun fel de importanță. Important este prezentul și ce va fi de mâine”, a declarat Cătălin Zmărăndescu în cadrul emisiunii ‘Acasă la Măruță’, de pe Pro TV.

Zmărăndescu i-a iertat pe cei care i-au făcut rău

Decizia de a face primul pas nu a fost doar o schimbare în relația cu Mihai, ci și o transformare în modul în care Cătălin Zmărăndescu gestionează relațiile personale în general. Acesta a mărturisit că a învățat să fie mai bun, să ierte și să aprecieze importanța reconcilierii. A făcut pace nu doar cu fiul său, ci și cu alte persoane cărora le-a greșit și, la rândul lor, au ales să îl ierte.

„Am luat-o ușor, ușor. Cu toate persoanele cu care nu ma înțelegeam, m-am dus și am făcut pace”, a mai declarat Cătălin Zmărăndescu, într-o emisiune TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: