Redactia.ro
Home » Monden » Este împăcarea momentului! Daria Radionova și Alex Bodi s-au împăcat

Este împăcarea momentului! Daria Radionova și Alex Bodi s-au împăcat

Este împăcarea momentului! Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta! După un scandal imens și puternic mediatizat, Daria Radionova și Alex Bodi sunt din nou împreuna. Ce mesaj a transmis rusoaica.

Daria Radionova și Alex Bodi din nou împreună

Vin sărbătorile și iată că Alex Bodi nu le va petrece singur ci la brațul unei foste iubire. Rusoaica Daria se pare ca nu a putut sta prea mult departe de afaceristul român și s-a întors în brațele acestuia. Blondina a făcut chiar ea anunțul pe rețelele de socializare și toată lumea a rămas șocată.

După 9 luni, eu și Alex am decis să încercăm din nou. Nu am nevoie să mă judecați, fac ce vreau, e viața mea și iau propriile decizii. Am fost logodiți, am fost împreună mult tip. Nu a mers atunci, dar cine știe ce ne-a pregătit Dumnezeu de data asta”, a spus Daria Radionova.

Daria a avut un an plin de încercări

Frumoasa blondina a publicat un mesaj pe Instagram în care a mărturisit că nu a fost atât de norocoasă în acest an. Ea a avut parte de probleme cu afacerile ei și de curând și-a găsit bolidul de lux distrus pe o stradă din Londra. Daria Radionova a spus că tot ce a reușit să aibă este datorită ei și că nu a avut parte de ajutorul financiar al niciunui bărbat.

Nu sunt obligată să fac asta, dar o să clarific un lucru. Au fost multe suișuri și coborâșuri pentru mine anul acesta … am fost jefuită, afacerea mea a fost închisă, mașina mea a fost distrusă …. evident că sunt afectată de lucrurile astea. Am obținut tot ce am de una singură, fără ajutorul unui bărbat. Credeți-mă, nu e ușor (…)

Indiferent de cât de independentă și puternică, sunt om, o fată foarte sensibilă și o persoană cu o inimă bună … vreau să fiu iubită … să-mi fac o familie și să trăiesc o viață fericită. Toți acești oameni care mă judecă nu au idee prin ce trec, niciunul dintre acești hateri nu îmi plătesc facturile. Nimeni nu o face și nici nu a făcut-o, așa că nu e nevoie să se speculeze prostii.”, a spus Daria Radionova.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: