Redactia.ro
Home » TV » Este incredibil cum ar fi reuşit să TRIŞEZE concurenţii de la „Survivor România!”. Scandalul e în toi, unde ascundeau banii

Este incredibil cum ar fi reuşit să TRIŞEZE concurenţii de la „Survivor România!”. Scandalul e în toi, unde ascundeau banii

Vica Blochina,

Telespectatorii Pro TV, fani ai show-ului „Survivor România!”, au suspectat de mai multă vreme că unii concurenţi trişează în această emisiune.

Iată că pagina de Instagram Viperele Vesele, renumită pentru sursele și predicțiile precise, a venizt cu unele dezvăluiri, care ar confirma bănuielile oamenilor de-acasă.

Acest cont de Social Media susţine că a aflat ce mâncare primeau, în realitate, participanții la concurs.

Cumpărau mâncare prin personalul din producţie

S-a vorbit despre fatul că 5 dintre Faimoșii acestui sezon ar fi încălcat regulamentul emisiunii, cumpărând alimente și mâncare fast-food de la anumite persoane din producție, cu bani pe care i-ar fi ascuns în diferite locuri din junglă.

În cazul în care vă întrebați cum anumiți concurenți se „împlinesc”, cum ajung după 2 luni de competiție cu rotunjimi, vă oferim răspunsul.

Mesele multe și dese din fake camp (locul unde se doarme după consilii, dacă se depășește ora 17) și cele cumpărate de la paznicii și medici dominicani.

Cumpărate, fiindcă unii concurenți au avut și bani la ei, bani îngropați în diferite locuri de pe insulă, din care își plătesc aceste mese ZILNICE.

Carmen, Ștefania, Remus, Bianca și Ada sunt cele mai bune exemple de concurenți care se răsfățau/răsfață zilnic cu fast-food, de regulă KFC, și băuturi energizante”, conform sursei amintite.

De ce a fost eliminată Ada Dumitru?

Zvonurile mai susţin că Ada Dumitru nu ar fi fost eliminată din considerente medicale, ci ar fi fost încercare de-a producătorilor emisiunii de a opri acest fenomen.

Motivul pentru care Ada a fost eliminată de la Survivor nu a fost unul de natură medicală, așa cum a fost prezentat publicului, ci a fost o încercare de-a producătorului emisiunii de a stopa acest fenomen, după ce a fost prinsă a treia oară mâncând bine la Survivor.

Toți concurenții primesc zilnic câte o banană și o felie de ananas. Mai mult de atât, recompensele pentru fiecare ceartă sunt generoase la Survivor.

Unii concurenți, de obicei Faimoși dar și unii Războinici, precum Alexandra Ciomag și Alexandra Porkolab sunt recompensați pentru certuri cu cartofi prăjiți și hamburgeri, dar și o gustărică dulce, precum ciocolata”, potrivit paginii de Instagram „Viperele Vesele”.

Vica Blochina a făcut rost de dulciuri?

O fostă concurentă a găsit o cale pentru a se putea bucura de micile plăceri, când nimeni nu era atent. Este vorba despre Vica Blochina, ea a făcut rost de mai multă ciocolată pe care a preferat să o împartă și cu alte fete din echipa sa.

Toată ziua fetele mele plângeau după ciocolată. Carmen plângea de dulciuri. Pe drum, eu am ginit la niște băieți din ăștia niște ciocolată, pe care eu am luat-o.

Am împărțit-o în trei și le-am dat-o. Amenda e foarte mare, zbori. Am fost ca o mamă, lui Bianca îi spălam chiloții și sutienele, de dimineață. Bia, când a găsit momentul prielnic, s-a dus la Ada și i-a spus”, a precizat Vica Blochina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: