Redactia.ro
Home » Știri » Este oficial! Cine va moșteni averea lui Petrică Mâțu Stoian

Este oficial! Cine va moșteni averea lui Petrică Mâțu Stoian

Cunoscutul interpret de muzică populară, Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață pe data de 6 noiembrie 2021, într-un spital din Reșița.

La aproape jumătate de an de la moartea sa, s-a judecat și s-a aflat cine va moșteni averea cântărețului. Amintim că după decesul artistului, au existat mai multe discuții între avocata surorilor sale și impresarul Doru Gușman.

Este oficial! Cine va moșteni averea lui Petrică Mâțu Stoian

La cinci luni de la decesul lui Petrică Mâțu Stoian, avocata surorilor regretatului artist a ieșit în spațiul public cu o declarație referitoare la persoana care va primi averea. Iată ce a spus!

„Eu pot să spun că am certificatul de moștenitor. Cu certificatul acesta pentru familia lui pot acum să reprezint interesele familiei pentru aflarea adevărului.“, a spus avocata surorilor lui Petrică Mîțu Stoian, în cadrul unei emisiuni TV, spune viva.ro

S-a dezbătut succesiunea. Cine s-a ales cu averea

Lupta pentru avere a luat sfârșit. Decizia a fost luată. S-a stabilit faptul că surorile și nepoții lui Petrică Mîțu Stoian vor fi cei care vor primi bunurile artistului, fiind singurii moștenitori legali. Ulterior, avocata Carmen Obîrșanu are de gând să afle dacă celebrul interpret de muzică populară avea conturi de drepturi de autor.

„Familia (n.r. va lua moștenirea). Surorile și nepoții de la fratele predecedat. S-a dezbătut succesiunea. Acum să vedem dacă el avea conturi pe la drepturile de autor”, a adăugat avocata.

Artistul s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani. Potrivit necropsiei, bărbatul ar fi murit din cauza unui stop cardio-respirator provocat de mai multe afecțiuni: mitrală severă reumatismală, stenoză mitrală reumatismală, obezitate de grad I, insuficiență cardiacă. Totodată, este vorba și despre complicațiile post-COVID: bronhopneumonie în formă severă, șoc septic, acidoză respiratorie decompensată și supradozaj cu anticoagulant, arată Antena 3.

Deși a trecut în neființă, amintirea și glasul său vor dăinui etern prin cântecele sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: