Redactia.ro
Home » Monden » Este oficial, fanii sunt în extaz! Au apărut primele imagini cu Vlad Gherman și Oana Moșneagu de la nuntă

Este oficial, fanii sunt în extaz! Au apărut primele imagini cu Vlad Gherman și Oana Moșneagu de la nuntă

GALERIE FOTO (6)

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au parte de una dintre cele mai frumoase zile din viața lor de cuplu! Cei doi se căsătoresc religios chiar astăzi, 2 iunie, iar acum câteva minute au apărut și primele fotografii cu cei doi însurăței purtând hainele de nuntă.

În familia „Ghermăneilor” este petrecere mare, pentru că Vlad și Oana își vor uni astăzi destinele în fața lui Dumnezeu. După aceea urmează o petrecere fastuoasă cu tema „Visul unei nopți de vară”.

Prima reacție a lui Vlad Gherman, după ce s-a căsătorit

Fericirea atinge cote maxime pentru Vlad Gherman și actuala sa soție, Oana Moșneagu. Cei doi au pășit azi în fața altarului, pentru a-și lega pentru totdeauna destinele și în fața lui Dumnezeu. Primele imagini de la fastuoasa nuntă a celor doi au fost publicate chiar de frumoasa actriță. Acum, la scurt timp, Vlad a venit și el cu o nouă postare și o nouă fotografie. Zâmbetele și fericirea pe care cei doi o emană le umple tuturor sufletele de bucurie. Fanii așteaptă în continuare orice nouă postare de la cei doi proaspăt însurăței.

La bine, dar mai ales la greu. Promisiune pentru totdeauna! ❤️, este mesajul emoționant transmis de Vlad Gherman.

Oficial, mire și mireasă

Dacă în cazul lui Vlad știam cum urmează să arate costumul ales pentru marele eveniment, el colaborând tot cu Consiglieri ca și în cazul costumului pentru cununia civilă, în cazul Oanei fanii sunt în delir. Aceasta a apărut pentru prima oară îmbrăcată în rochia de mireasă. Până acum a arătat doar mici părți din rochia sa, ori din voal, dar totul a fost ținut ascuns. Acum, însă, primele imagini au apărut. Acestea au fost postate în urmă cu doar câteva minute pe pagina oficială de Instagram a Oanei Moșneagu. Cel mai probabil, frumoșii însurăței urmează să plece către biserica unde se va oficializa uniunea lor în fața lui Dumnezeu.

Încă de la primele ore ale acestei dimineți echipa de organizatori este în priză, punând la punct fiecare detaliu pentru a se asigura că totul va decurge perfect la ora 18.00, când va începe petrecerea. Ivona Nenu, wedding planner-ul responsabil de acest eveniment, a dezvăluit că a fost o provocare să se sincronizeze cu programele aglomerate ale celor doi actori, însă eforturile au meritat pe deplin. Locul ales pentru nuntă, situat în apropierea Capitalei, este renumit pentru simplitatea și bunul gust care îl caracterizează, fiind o alegere perfectă pentru o ceremonie intimă și elegantă.

Mesajul emoționant transmis de Oana

În cadrul postării sale de pe Instagram în care a făcut publice primele imagini oficiale în calitare de mire și mireasă, Oana a scris și câteva cuvinte. Mesajul ei este unul plin de emoție și iubire. Ea povestește despre drumul parcurs până când ei s-au găsit. Spersă să rămână așa pentru totdeauna, iar acest lucru îi face foarte fericiți pe fani. După 3 ani de relație și o cununie civilă recent încheiată, cei doi devin acum soț și soție cu drepturi depline.

„Meet the Ghermans❤️
3 ani ne-au adus aici.
Alți mulți ne-au plimbat prin alte părți, dar ne-am găsit. Să ne trăim cu bucurie și să nu uităm niciodată că viața asta ne-a fost dată ca să împlinim ce în altele nu ne-a fost dat.
Welcome love, stay here forever.”, este mesajul transmis de Oana Moșneagu, cu puțin timp înainte să calce spre altarul bisericii.

S-au pus la punct ultimele pregătiri

Locația aleasă pentru nuntă este una populară printre cei care își doresc un eveniment de neuitat, dar în același timp relaxat și elegant. Este o destinație de vis pentru cuplurile care apreciază simplitatea combinată cu bunul gust. Decorul a fost realizat de Nicu Bocancea, care a transformat spațiul într-o oază de relaxare, perfectă pentru o nuntă de vară. Culorile predominante, pastelurile, în special albastru deschis și piersică, reflectă dorința mirilor de a avea o atmosferă relaxată și plăcută.

Nunta Oanei Moșneagu și a lui Vlad Gherman are o tematică specifică sezonului cald. Pastelurile alese pentru decor creează o atmosferă calmă și romantică, perfectă pentru o ceremonie de vară. Albastrul deschis și piersica nu doar că sunt culori liniștitoare, dar aduc și o notă de prospețime și eleganță. Nicu Bocancea, decoristul evenimentului, a precizat că tema a fost aleasă în concordanță cu personalitățile celor doi actori, dorind să creeze un spațiu care să reflecte bucuria și serenitatea acestei zile speciale.

Mii de aprecieri strânse în doar câteva minute

În doar câteva minute de când Oana a făcut oficial postarea cu ea îmbrăcată pentru prima oară în rochie de mireasă, pozele au strans aproape 15.000 de aprecieri. De asemenea, fanii și apropiații nu au întârziat să apară și în comentarii. Cu urări care mai de care mai frumoase, peste 200 de oameni sunt alături sufletește de soții Gherman în cea mai specială zi.

CASĂ DE PIATRA DOMNUL SI DOAMNA GHERMANNN!❤️ / Casă de piatră ♥️ / Vaiiii, Doamne!! Sunteți superbi și ma bucur atât de mult pentru voi, pentru parcursul și povestea voastră!! Casa de piatra și toate cele bune 🤍🌸 / Ce frumoși sunteți! 😍 Casă de piatră și multă fericire! ❤️❤️ (Elena Cernea, actriță, colegă de platou)/ Wowowow😍😍😍fericire vesnica va doresc (Camelia Crișan, artistă) / Casa de piatră și numai bucurii❤️🫶🏻 / Baaaiii, ce frumusei sunteți 😍😍😍 / Fetita mea ar spune “Prea simpatici!”! 😂 Casa de piatra cu multa sanatate! 🙂 / Felicitări, frumosilor !! Casă de piatră și iubire multă ✨🥂❤️❤️”, sunt doar o mică parte din sutele de urări strânse la postare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: