Redactia.ro
Home » Știri » Este realitate, nu scenariu de film! Cum a ajuns o tânără să se căsătorească cu socrul după ce a fost părăsită la altar

Este realitate, nu scenariu de film! Cum a ajuns o tânără să se căsătorească cu socrul după ce a fost părăsită la altar

nunta

Nuntă cu final neașteptat în Indonezia. Pare scenariul unui film de comedie, însă este sută la sută real! O mireasă s-a căsătorit cu socrul său, după ce mirele a fugit chiar în timpul ceremoniei și nu a mai fost de găsit.

Incredibil! O tânără din Indonezia s-a căsătorit cu socrul ei după ce a fost părăsită în fața altarului

În satul Jikotamo din Halmahera de Sud, doi tineri care erau într-o relație de lungă durată aveau planuri de a se căsători, dar în timpul ceremoniei, bărbatul s-a răzgândit și a decis să-și părăsească mireasa, spre surprinderea tuturor celor prezenți.

Atât familia mirelui, cât și familia miresei au fost profund dezamăgite de evenimentele neașteptate, deoarece cheltuielile pentru nuntă fuseseră semnificative, iar zestrea fusese deja oferită. Ca urmare, tatăl mirelui a luat decizia de a se căsători el însuși cu femeia care ar fi trebuit să-i devină noră. Familia miresei a fost de acord cu soluția propusă de tatăl mirelui, pentru că nu dorea să înregistreze pierderi financiare.

Fotografiile realizate la evenimentul nupțial au fost distribuite și pe platformele de socializare, stârnind opinii împărțite din partea internauților: unii au exprimat compasiune față de mireasă, în timp ce alții au considerat că cele două familii au găsit o soluție adecvată pentru a continua festivitățile nupțiale distruse de mirele care s-a răzândit în ultimul moment.

O mireasă din Țara Galilor a fost părăsită chiar în ziua nunții. Ireal ce a făcut femeia după ce a fost abandonată

Un eveniment la fel de șocant a avut loc anul trecut în Țara Galilor. O mireasă abandonată la altar nu a permis ca absența mirelui să îi strice bucuria în ziua cea mare. Kayley Stead (27 de ani) și-a investit toate economiile pentru ceea ce credea că va fi cea mai splendidă zi din viața ei, dar planurile de nuntă au fost anulate.

La început, a fost profund afectată când a aflat că logodnicul ei, Kallum Norton, nu mai dorea să se căsătorească cu ea. Planul lor era să se căsătorească pe 15 septembrie 2022 la Bay Hotel din Swansea, Țara Galilor, conform informațiilor furnizate de Birmingham Live.

În ziua nunții, mirele a dispărut și nu a răspuns la apelurile lui Kayley. După ce a plâns timp de câteva ore și a primit sprijinul familiei și prietenilor, Kayley a decis să își păstreze demnitatea și să continue cu ceremonia, chiar în absența mirelui. Tatăl ei, Brian (71 de ani), a condus-o pe culoarul către altar, iar evenimentul a continuat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Mireasa abandonată a pozat pentru fotografii profesionale cu invitații și a dansat cu fratele ei, Craig (47 de ani), și cu domnișoarele de onoare, toate îmbrăcate în rochii albastre.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: