Redactia.ro
Home » Monden » Este sau nu Alex Delea împreună cu Elena Chiriac. Câștigătorul Survivor România a vorbit despre relația lor!

Este sau nu Alex Delea împreună cu Elena Chiriac. Câștigătorul Survivor România a vorbit despre relația lor!

Este sau nu Alex Delea împreună cu Elena Chiriac. Câștigătorul Survivor România a vorbit despre relația lor!

De mult timp s-a vehicular că Alex Delea împreună și Elena Chiriac ar fi împreună. Acum, la o lună de când s-a întors acasp, câștigătorul Survivor România 2022 a vorbit despre presupusa lor relație. Sunt sau nu împreună cei doi?

Este sau nu Alex Delea împreună cu Elena Chiriac

Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, a făcut noi declarații despre show-ul care l-a făcut celebru. El a mărturisit că nu s-a văzut din prima câștigător, dar a fost foarte ambițios, iar talentul și carisma i-au convins pe cei de acasă să îl voteze.

„Așa este, a trecut o lună de zile de când am revenit și încă nu-mi vine să cred că eu am câștigat. Este ireal… Nu sunt conștient de ceea ce am făcut. Mă uit la videoclipuri, văd ce s-a întâmplat și totuși pare că a fost un vis. Este ceva extraordinar, apreciez din tot sufletul toate persoanele care vin să mă felicite. Însă, în continuare, îmi este greu să cred că eu sunt câștigătorul”, a povestit Alex Delea pentru Viva.

Alex Delea: Încă nu-mi vine să cred că eu am câștigat

Alex Delea: „Atunci când domnu’ Dan mi-a pronunțat numele, am avut un șoc. Tocmai încercam să mă acomodez cu ideea că am ajuns atât de departe, că sunt în finală. Nu voiam să-mi fac iluzii deoarece sunt genul de persoană care, dacă-și propune ceva și nu se îndeplinește, iese foarte greu din acea stare. Când mi-am auzit numele, părea ireal…”, a mai spus el.

Alex Delea, despre relația cu Elena Chiriac

Multe site-uri, dar și televiziuni au transmis informații potrivit cărora Alex Delea ar avea o relație cu Elena, fosta colegă din show. În același interviu, Alex a vorbit și despre acest subiect.

„Cu Elena am rămas în relații foarte bune: vorbim, ne scriem, suntem prieteni. Am văzut speculațiile, dar lumea poate scrie și poate vorbi”, a mărturisit Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: