Redactia.ro
Home » Monden » Este sau nu gravidă Bianca Comănici: „Chiar dacă mulți sunteți surprinși..” FOTO

Este sau nu gravidă Bianca Comănici: „Chiar dacă mulți sunteți surprinși..” FOTO

GALERIE FOTO (3)

Bianca Comănici i-a surprins pe internauți cu o fotografie în care pare că ar fi în două trei luni de sarcină. Fostă concurentă de la „Puterea Dragostei”, care a și câștigat 2 sezoane, s-a destăinuit urmăritorilor săi cu privire la aspectul său fizic! Este sau nu gravidă? Iată toate detaliile!

Este sau nu gravidă Bianca Comănici?

Bianca Comănici a plecat într-o minivacanță la malul mării, unde s-a fotografiat în toată splendoarea sa! Aceasta i-a uimit pe internauți cu apariția ei:

„În prima poză puteți observa destul de clar că sunt însărcinată și chiar dacă mulți sunteți surprinși…trebuie să știți că sunt însărcinată cu multe probleme la 23 de ani, cu un copil, în spirit de glumă…și o mică demonstrație pentru cei care spun că la 54 de kilograme ale mele, nu pot avea burtică și în a doua poză celulită!!! Mă omoară Buhnici că am fost la plajă așa!!!”, a scris Bianca Comănici, pe contul personal de Instagram.

Sursa foto: Instagram comanicibianca

Bianca Comănici, adevărul despre viața ei amoroasă

Bianca Comănici a mărturisit că a trecut prin experiențe amoroase destul de grele, din care a suferit foarte mult. Aceasta a mai spus că a ținut foarte mult timp cont de ceea ce crede lumea din jurul ei, lucru care este foarte greșit:

Nu am avut eu cel mai mare succes în dragoste, tocmai fiindcă m-am lăsat ghidată de ceea ce credeam că va spune lumea, dar de când fac ce simt, chiar am mare succes. Le sfătuiesc și pe fetele care vor să cucerească băieții să fie puțin mai inabordabile sau invers, acum depinde și de caz. Este foarte important să meargă după intuiție de fiecare dată sau dacă le e frică să se îndrăgostească de un băiat, să vorbească cu mai mulți, doar ca amici sau simplu flirt.

Doar așa poți ajunge să nu mai suferi, fiindcă toți avem nevoie de afecțiune sau comunicare, iar dacă nu o primim de la acea persoană, ajungem să suferim. Însă noi, oamenii, trebuie să trăim toate experiențele astea, ale tinereții mai ales, chiar dacă sunt grele sau frumoase.”, a declarat Bianca Comănici pentru WOWbiz.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: