Redactia.ro
Home » Homepage » Este sau nu însărcinată Mirela Vaida. Prezentatoarea a spus adevărul, chiar în timpul emisiunii pe care o prezintă: «Cum să vii tu și să…»

Este sau nu însărcinată Mirela Vaida. Prezentatoarea a spus adevărul, chiar în timpul emisiunii pe care o prezintă: «Cum să vii tu și să…»

mirela vaida

Datorită numeroaselor articole publicate în presă, Mirela Vaida a decis să clarifice zvonurile cu privire la o posibilă sarcină. La emisiunea „Acces Direct,” prezentatoarea a oferit informații despre starea sa reală.

Mirela Vaida a spus adevărul. Este sau nu însărcinată

Mirela Vaida a dezvăluit adevărul cu privire la starea sa. Prezentatoarea, care este deja mamă a trei copii minunați, a negat orice planuri pentru un al patrulea copil. Ea a explicat că căruciorul pe care l-a folosit la începutul emisiunii a fost împrumutat de la o colegă, și astfel, a pus capăt zvonurilor apărute.

Vedeta recunoaște că este deschisă ideii de a avea al patrulea copil, însă a subliniat că acum nu este momentul potrivit. Ea a încurajat telespectatorii să nu mai acorde atât de multă credibilitate tuturor zvonurilor care circulă în spațiul public.

„Nu sunt însărcinată. Landoul este gol și este al colegei noastre și am rugat-o să mi-l dea să mai văd cum este. Nu am fost niciodată însărcinată de la ultima sarcină, adică de acum 5 ani. Dacă o da Dumnezeu să rămân, țin sarcina, dar nu mai credeți toate prostiile. Mirela Vaida nu e însărcinată, e țiplă”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Mirela Vaida a admis că a fost afectată de zvonurile despre o posibilă sarcină, deoarece ea frecventează sala de sport în mod regulat și urmează o dietă echilibrată. Prezentatoarea a dorit să atragă atenția asupra stilului său de viață și a subliniat că remarcile referitoare la o posibilă sarcină în trimestrul al doilea nu au fost bine primite de ea.

„Am văzut că multe alte televiziuni au preluat că aș fi însărcinată în al doilea trimestru de sarcină. Nu m-a deranjat nimic, nu m-a deranjat nimic mai mult decât să mi se spună că arăt ca o mamă cu trei copii și însărcinată cu al patrulea. Voi știți cât muncesc eu? Alerg pe bandă, mănânc o dată pe zi, fac fasting de 16 ore și mănânc în interval de două ore”, a mai spus prezentatoarea.

Mirela a fost deranjată de speculațiile care au apărut în presă

Mirela Vaida a primit apeluri de la membrii familiei și de la persoane care au auzit zvonurile despre sarcină și au căutat confirmare. Cu un zâmbet, ea a decis să ofere adevărul în timpul emisiunii pe care o prezintă, Acces Direct.”

„Cum să vii tu să spui că arât ca o femeie însărcinată? Vreau să vă zic că îmi sunau telefoanele, când veneam cu copiii de la școală și dui până în Corbeanca și apoi să vin la serviciu.

Inclusiv soțul meu a început să mă sune și să mă întrebe de când sunt însărcinată în al doilea trimestru, părinții, frații și așa mai departe.

Dacă nu m-a sunat nimeni înainte de a da articolul și m-a sunat după, nu am mai răspuns. Răspund în emisiunea noastră”, a adăugat Mirela Vaida.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: