Redactia.ro
Home » Știri » Este scandalos cât a plătit un bărbat pentru un mic dejun în Mamaia. Prețuri care nu sunt accesibile pentru oricine

Este scandalos cât a plătit un bărbat pentru un mic dejun în Mamaia. Prețuri care nu sunt accesibile pentru oricine

GALERIE FOTO (2)

Prețurile din Mamaia au explodat. Turiștii care își doresc un sejur pe litoral anul acesta trebuie să vină cu buzunarele pline și pregățiti să plătească prețuri de Dubai pentru un mic dejun. O postare a ajuns virală după ce un bărbat a publicat bonul de la un mic dejul din zona Mamaia Nord. Oamenii au fost șocați.

Cât costă un mic dejun în Mamaia Nord

O postare a unui bărbat a devenit virală după ce acesta a plătit pentru un mic dejun în Mamaia Nord, cât ar fi plătit pentru unul în Dubai. Internauții au reacționat imediat și au spus că prețurile din Mamaia au crescut peste măsură. Românii cu greu reușesc să își permită un concediu pe litoralul românesc deoarece Marea Neagră a devenit un lux pentru cei mai mulți. Bărbatul a publicat și o poză cu bonul fiscal în care scria că pentru o salată și o omletă a plătit nici mai mult nici mai puțin de 92 de lei.

Sprijiniți turismul românesc!(?) Un mic dejun banal, 92 lei,pe o terasa din Mamaia Nord. Omleta ( fară garnitura sau verdeață )- 35 RON Salata asortata ( maxim jumătate de roșie, 3 felii de ceapa și niste salata creata, vreo 2 bucatele) – 25 RON. Deci , o omleta și o salata asortata banala – 60 RON. O fi bine, o fi rău? Când am plecat, am vrut să iau și scaunul, crezând că e inclus în preț.„, a fost postarea publicată pe facebook.

10.000 de lei pentru două nopți de cazare în Mamaia Nord

Dacă îți propui să mergi la mare pe litoralul românesc în acest an trebuie să fi pregătit financiar. Ofertele de cazare sunt multe, dar și cu prețuri pe măsură. Conform site-urilor de rezervări online prețul de pornire a unei cazări de două nopți pe litoralul românesc este de 800-1000 de lei. Pentru cine își dorește să stea într-o zonă de fițe, ami precis în Mamaia Nord, trebuie să scoată din buzunar nici mai puțin nici mai mult de 10,000 de lei pentru unul dintre cele mai renumite blocuri cu apartamente în regim hotelier.

Se pare că românii vor fi nevoiți ca în acest an să fie destul de generoși cu bugetul pentru o vacanță la malul mării. În funcție de facilitățle pe care le oferă spațiile de cazare, în general la un hotel de patru stele prețul aproximativ ar fi de 4500 de lei pentru două nopți de cazare. Apart-hotelurile au început să fie un nou trend printre tipul de ședere pe care îl au la dispoziție turiștii. În zona Mamaia majoritatea spațiilor de cazare sunt de acest tip.

Cât a fost nevoit să plătească un bărbat pentru o porție de hamsii

Un concediu pe litoralul rânesc, preponderent în Mamaia, a devenit un lux pentru mulți dintre români. Un bărbat a dezvăluit cât a plătit pentru o masă în Mamaia. Acesta a povestit că a dat pentru o ciorbă, o porție de hamsii și o bere nici mai mult nici mai puțin de 70 de lei, pe când soția sa a plătit 75 de lei pentru o friptură care nici măcar nu a mai ajuns la masă. Conform declarațiile bărbatului, doar pentru a-ți parca mașina în zona stațiunii Mamaia trebuie să plătești aproape 100 de lei pe zi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: