Redactia.ro
Home » Sport » „Este un dezastru, este un escroc”! Belgienii scriu despre Prunea și Rednic

„Este un dezastru, este un escroc”! Belgienii scriu despre Prunea și Rednic

Este un dezastru, este un escroc

Situația penibilă în care au ajuns Mirecea Rednic și Florin Prunea, este discutată pe larg și în presa din Belgia.

„Este un dezastru, este un escroc”! este titlul unui articol apărut în Belgia. “Puriul” este bine cunoscut aici după ce le-a antrenat pe Standard, Gent şi Royal Excel Moscron. Jurnaliștii belgieni sunt indignați după ce au văzut scandalul în care a fost implicat antrenorul în ultimele zile. Aceștia au încercat să redea ceea ce au înțeles din situația fără precedent. Mircea Rednic se face vinovat, potrivit președintelui de la Dinamo de situația în care au ajuns câinii. Prunea susține că, Rednic ar fi în spatele haosului făcut de suporterii care contestă actuala conducere a clubului.

„Este un dezastru, este un escroc”

“E un dezastru complet, un escroc!”, scrie voetbalprimeur.be, care îl citează pe Prunea.”Îl ştim pe Mircea Rednic din perioada în care le-a antrenat pe Standard, Gent şi Royal Excel Moscron. Din 2018, tehnicianul s-a dus în România, iar acum preşedintele lui Dinamo îl acuză că e un escroc. În 2018 Rednic a preluat echipa pentru a patra oară în cariera sa de antrenor. Rednic nu a reuşit însă să facă mai mult pentru club decât predecesorii săi. La finalul sezonului, Dinamo a terminat pe 9, iar conducerea nu a dorit să îl mai păstreze pe tehnician. Acum, se pare că îndepărtarea românului are şi o altă componentă decât cea sportivă. Potrivit preşedintelui Prunea, Rednic ar fi încercat să păcălească clubul. În întregul sezon 2018-2019, Dinamo a adus 28 de jucători. Rednic a avut un cuvânt greu de spus în majoritatea mutărilor. A transferat inclusiv jucători din Belgia: Reda Jaadi (Antwerp), Damien Dussaut (Sint-Truiden) şi Parfait Mandanda (Charleroi). Referitor la acest subiect, preşedintele Prunea a spus că totul a fost o harababură”, scriu cei de la voetbalprimeur.be

Scandalul dintre Prunea și Rednic a explodat

Fostul portar Florin Prunea susține că are dovezi care arată clar implicarea lui Mircea Rednic în situația de la Dinamo.

„Rednic este principalul instigator şi am dovezi clare. Cei care au venit cu torţe la casa lui Bălănescu, i-au speriat familia, au vopsit maşini, au venit de la Rednic de acasă, sunt suporteri care au recunoscut asta. Am avut o discuţie cu Ionuţ Negoiţă şi nu trebuie să mai ascundem mizeria sub preş! Acest profitor şi fiica lui au căpuşat clubul Dinamo! Au încasat sute de mii de euro din comisioane! „, a declarant Prunea, la Digi Sport.

De partea cealaltă “Puriul” spune că nu va lăsa lucrurile așa și are de gând să rezolve totul în instanță.

”Am fost atacat nepermis și o să-l dau în judecată. Zicea că are probe. Eu aveam o impresie despre Prunea, dar nu știam că este și prost! Credeți că am împrumutat clubul că-mi era drag Negoiță? NU, pentru că nu aveam bani. Și, decât să ne împrumtăm, ca alții, pe la Gigi Becali sau pe la bănci, am zis să ajut clubul. Să vină cu dovezile alea, abia îl aștept! Plătești, domnul Prunea”, a tunat Rednic la Digi Sport.

Ioan Andone, avertisment dur pentru “câini”

Unul dintre simbolurile lui Dinamo, Ioan Andone în avertizează pe alb-roșii. Tehnicianul crede că dacă lucrurile nu se liniștesc cât mai repede, echipa va avea soarta Rapidului. Va ajunge să joace în ligile inferioare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: