Redactia.ro
Home » Homepage » Este vestea momentului în showbizul românesc! După ce și-au luat adio în 2023 și actorul a plecat în America, în 2024 au anunțat marea împăcare: ”Mă bucur enorm pentru tot”

Este vestea momentului în showbizul românesc! După ce și-au luat adio în 2023 și actorul a plecat în America, în 2024 au anunțat marea împăcare: ”Mă bucur enorm pentru tot”

În showbizul românesc, unde știrile despre relațiile amoroase ale vedetelor stârnesc întotdeauna interesul publicului, două figuri cunoscute au devenit subiectul central al discuțiilor. George Burcea și Viviana Sposub, despre care s-a zvonit că s-au reîmpăcat, au confirmat oficial că sunt din nou un cuplu, atrăgând atenția fanilor și internauților cu o reîmpăcare spectaculoasă.

După o relație de trei ani, cei doi au decis să se despartă, lăsând în urmă speculații privind motivele acestei decizii. Cu toate acestea, începând cu începutul anului 2024, imagini apărute pe rețelele sociale au alimentat zvonurile privind o posibilă reconciliere între cei doi foști iubiți.

George Burcea și Viviana Sposub s-au împăcat

Confirmarea oficială a venit în mod surprinzător pe 15 ianuarie 2024, când Viviana Sposub a postat un videoclip pe platformele sociale, arătându-se alături de George Burcea, sărutându-se pasional.

În materialul video, George Burcea apare pur și simplu într-o întâlnire spontană cu Viviana Sposub pe stradă, moment în care cei doi se sărută pasional și se îmbrățișează. Aceasta a fost modalitatea în care reîmpăcarea a avut loc în viața reală, potrivit spuselor Vivianei Sposub. În plus, coincidența fericită a fost aceea că George Burcea a împlinit aceeași zi ca și marelui poet Mihai Eminescu, ajungând la vârsta de 36 de ani în ziua reconfirmării relației lor.

„Cam în genul ăsta a fost și împăcarea…😳 La mulți ani, iubitule!❤️ @george_burcea”, a notat Viviana Sposub în descrierea materialului video pe care l-a publicat pe platformele sociale, urându-i cu această ocazie și la mulți ani partenerului său.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Viviana Sposub (@viviana.sposub)


Interesant de menționat este faptul că actorul George Burcea se află în prezent stabilit în California, unde se dedică unor proiecte cinematografice, în timp ce Viviana Sposub îl însoțește în această călătorie. Această schimbare de peisaj reprezintă un alt element care stârnește curiozitatea publicului în legătură cu dinamica relației lor.

Cum au reacționat fanii

Reacțiile internauților la această reîmpăcare nu au întârziat să apară și au fost copleșitoare. Fanii cuplului au exprimat bucurie și entuziasm, declarându-se convinși că George Burcea și Viviana Sposub sunt făcuți unul pentru celălalt. Mesajele postate pe rețelele sociale au reflectat susținere și încântare din partea admiratorilor, mulți considerând că revederea celor doi într-o relație este un moment special și emoționant.

„Sunteți de vis 😍🔥”/ „Măiii🥹♥️ știam eu că iubirea voastră e altceva!”/ „Eram sigură că sunteți împreună, voi sunteți făcuți unul pentru celălalt”/ „Vă iubesc mult🫶🏽 mă bucur enorm pentru tot ce trăiți acum🙏🏽”/ „Pfaiii🔥 nu mai pot de voi, nebunilor🤭”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor de pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: