Redactia.ro
Home » Știri » Este vestea momentului! Oana Roman, în doliu! Mama sa, Mioara, s-a stins din viață noaptea trecută

Este vestea momentului! Oana Roman, în doliu! Mama sa, Mioara, s-a stins din viață noaptea trecută

GALERIE FOTO (2)

Mioara Roman, cunoscută ca fostă soție a lui Petre Roman, a încetat din viață în cursul nopții trecute, la azilul din Snagov, unde era internată de mai multe luni. Potrivit unor surse, aceasta a suferit un stop cardio-respirator în jurul orei 1 dimineața și, din nefericire, eforturile medicilor de a o resuscita au fost zadarnice.

Din păcate, este o zi neagră pentru Oana Roman, care va trebui să își scurteze vacanța în care plecase alături de fiica sa, deoarece Mioara Roman s-a stins din viață. Se știa faptul că fosta soție a lui Petre Roman se confruntă cu o serie de probleme de sănătate, însă nimeni nu se aștepta ca mama Oanei să nu prindă aniversarea de 84 de ani din aprilie.

A murit Mioara Roman

Cu un zâmbet mereu pe buze și o prezență impecabilă, Mioara Roman era cunoscută pentru naturalețea sa și eleganța sa aparte. Cu toate acestea, problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultimii ani au lăsat urme adânci asupra ei.

Mioara Roman a trăit în ultima perioadă în azilul din Snagov, iar conform surselor Observator, starea ei de sănătate s-a deteriorat progresiv. Fiind diagnosticată cu o formă gravă de Parkinson și suferind de o degenerare neurocognitivă, aceasta a necesitat îngrijire constantă. Fiica sa, Oana Roman, a luat decizia de a o plasa în azil pentru a i se oferi îngrijirea necesară, însă a fost mereu prezentă alături de ea.

Noaptea trecută a fost una de foc pentru Mioara Roman, iar corpul său slăbit nu a mai rezistat. Din păcate, mama Oanei și-a dat ultima suflare departe de familia sa.

Oana Roman, primul mesaj după moartea mamei

Oana Roman a transmis un mesaj pe rețelele de socializare imediat după ce s-a aflat despre moartea mamei sale. Fiica lui Petre Roman este devastată de durere, mai ales că în urmă cu câteva ore se afla în vacanță alături de fiica sa.

„Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc mămica mea pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

”Ieri era bine, au mobilizat-o, totul era bine. La ora 1 noaptea a decedat practic în somn. Așa cum și a dorit. În liniște și fără dureri. A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes. A plecat linștită. În pace și asa cum și a dorit. Mereu a spus ca vrea să moara în somn. Și Dumnezeu i-a împlinit dorința. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Va fi acum alături de părinții și sora ei”, a spus Oana Roman pentru Spynews.ro.

Stire in curs de actualizare…

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: