Redactia.ro
Home » Știri » Este vestea momentului. Pistolarul din Gorj a fost capturat de polițiști. Unde se ascundea, de fapt, inculpatul

Este vestea momentului. Pistolarul din Gorj a fost capturat de polițiști. Unde se ascundea, de fapt, inculpatul

GALERIE FOTO (2)

Pistolarul din Gorj, cel care a împușcat un bărbat de patru ori în piept și în picioare a fost, în sfârșit, prins de oamenii legii. Petre Stăncioi se află în acest moment pe mâinile autorităților, după o săptămână în care a făcut tot posibilul pentru a nu fi prins.

Din noaptea în care a intrat peste fosta soție în casă și a surprins-o alături de un alt bărbat, agresorul a fost căutat zi și noapte de oamenii legii. Chiar dacă au fost date o mulțime de alarme false, polițiștii au reușit să îi dea de urmă și să îi pună cătușele.

Pistolarul din Gorj a fost arestat

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din Gorj, care a devenit protagonistul unui eveniment tragic, a fost capturat de către forțele de poliție pe un câmp, după ce l-a împușcat de patru ori pe iubitul fostei sale soții. Din fericire, nicio altă persoană nu a fost rănită în urma acestui incident.

Autoritățile au anunțat că bărbatul, în momentul în care s-a simțit încolțit de polițiști, a scos un pistol pe care îl avea asupra sa, încercând să evite prinderea. În urma intervenției polițiștilor, au fost trase câteva focuri de avertisment pentru a-l convinge să nu încerce să fugă. Cu toate acestea, acest demers a eșuat, iar individul a reușit să evadeze.

Cu mai multe zile în urmă, bărbatul era dat în urmărire, având un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de doi ani pentru șantaj. În momentul când l-a atacat pe iubitul fostei sale soții, împușcându-l în abdomen și în picioare, victima a fost transportată de urgență la spital, unde se află sub îngrijire medicală. Într-un act disperat, agresorul s-a refugiat în diferite zone din județul Gorj pentru a se sustrage autorităților.

Ce au spus oamenii legii după arestare

O amplă operațiune de căutare s-a desfășurat pe parcursul ultimelor șapte zile, iar polițiștii au investigat mai multe locuri în care bărbatul ar fi putut să se ascundă. Cu toate acestea, succesul a rămas elusiv până la momentul capturării sale.

Acum, bărbatul va fi încarcerat într-un penitenciar din județ, unde va începe să-și ispășească pedeapsa pentru șantaj. În același timp, va continua ancheta în care este acuzat de tentativă la omor, iar autoritățile vor cerceta circumstanțele care au condus la acest atac înspăimântător.

„Colegii mei l-au depistat pe bărbatul de 52 de ani, pe marginea râului Jiu, în localitatea componentă Iezureni, din municipiul Târgu Jiu. În aceste momente bărbatul se află în custodia polițiștilor. Bărbatul va fi condus la audieri, iar după ce procurorul de caz va administra toate probele necesare în această cauză, va dispune și măsurile legale care se impun”, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: