Redactia.ro
Home » Horoscop » Eşti zodia Săgetător? Iată cele cinci semne din horoscop de care trebuie să te fereşti toată viaţa

Eşti zodia Săgetător? Iată cele cinci semne din horoscop de care trebuie să te fereşti toată viaţa

Zodia care te vrăjește din 2 pași și 3 mișcări! Stai departe de ea, te lasă în ceață numaidecât

Dacă ești zodia Săgetător, află că sunt mai multe semne din zodiac de care ar trebui să te ferești. Fie este vorba de o romanță care se va sfârși prost, fie de o colabprare profesională care nu va merge cum te ai fi așteptat tu, dar cu siguranță sunt câteva zodii de care trebuie să te ferești, dacă ești Săgetător!

De ce zodii să te ferești dacă ești Săgetător

Leii

Prima zodia de care trebuie să te ferești, dacă faci parte din nativii născuți în zodia Săgetător, este zodia Leu. Nu reușiță să comunicați, astfel că nu vă înțelegeți bine pe niciun plan al vieții. Nici la muncă și nici acasă, Leii și Săgetătorii nu au ce căuta împreună. Vor ieși scântei de fiecare dată și nu în sensul bun. Mai bine stau departe unii de ceilalți, pentru că așa vor evita certuri inutile.

Peștii

Nativii din zodia Pești și cei din zodia Săgetător nu trebuie să se implice niciodată într-o relație amoroasă. Oricum ar fi, unul dintre voi va ieși rănit din această combinație astrologică. Săgetătorii sunt prea calmi, iar Peștii prea agitați în unele privințe, așa că nu se înțeleg niciodată. Mai mult, nu se pot pune de acord nici măcar asupra unui simplu lucru, cum ar fi ce să gătească la masa de seară.

Racii

Dacă ești Săgetător, trebuie să fugi cât de țin picioarele de cei din zodia Rac! Aceștia sunt o dezamăgire sigură pentru tine, fiindcă tu pui mai preț pe cuvinte și pe semnificația lor, iar Racii aruncă mereu vorba în vânt, care te multe ori te rănesc fără să își dea seama.

Fecioarele

Săgetătorii și Fecioarele nu se vor înțelege niciodată, dintr-un simplu motiv. Sunt prea mândre să recunoască momentele în care au greșit, așa că preferă să rămână încăpățănați și să dea vina unul pe altul, în loc să găsească o cale către împăcare.

Berbecii

Săgetătorii și Berbecii sunt magneții care se resping. Ideile și idealurile nu le sunt aceleași, așa că este un motiv simplu de ceartă și de stricare a păcii. Nu trebuie să aibă o relație profesională, fiindcă nu va decurge bine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: