Redactia.ro
Home » TV » Eugenia Șerban a împlinit 51 de ani. ”Îmi lipsește scena”

Eugenia Șerban a împlinit 51 de ani. ”Îmi lipsește scena”

Eugenia Șerban, actrița îndrăgită de milioane de oameni, a împlinit vârsta de 51 de ani. Actrița a trecut prin perioade cumplite, în ultima vreme.

 

Cum și-a sărbătorit ziua de naștere

 

Actrița Eugenia Șerban, cunoscută pentru rolurile din seriale precum ”Iubire ca-n filme”, ”Inimă de țigan” și ”La Bloc”, și-a serbat ziua de naștere alături de cei dragi. Actrița care a învins două cancere simte că a renăscut după ce a învins cancerul. Eugenia Șerban este un exemplu de urmat pentru multe persoane. Actrița nu s-a lăsat doborâtă de greutăți și a arătat că este o fire extrem de puternică. Însă, este de părere că lucrurile ar fi stat diferit dacă ar fispus tuturor că este bolnavă fix în clipa în care a aflat acest lucru.

Eugenia Șerban se simte mai bine ca niciodată. Înconjurată de iubirea celor dragi și de sprijinul lor, Eugenia Șerban a petrecut timp de trei zile și a fătit non-stop.

”M-ar fi doborât psihic dacă aș fi spus atunci în perioada aia că am cancer (când a aflat n.r) Îți dai seama cum apăream în toate ziarele. Nu aș fi rezistat și nu aș fi putut să înving boala. Acum sunt bine, este ziua mea și deja e pelerinaj la mine acasă. Vin prietenii de trei zile să mă sărbătorească. Am gătit non-stop”, a mărturisit actrița pentru impact.ro

 

”Îmi lipsește scena”

Însă, actrița mai are un regret. Eugenia Șerban simte dorul de scenă. Din cauza pandemiei de coronavirus, activitatea teatrelor este oprită, iar  actrița simte lipsa scenei.

În ceea ce privește starea de sănătate, actrița a recunoscut că se ține de tratament și merge la control din șase în șase luni .

”Mă simt foarte bine, sunt OK și sper sa fiu bine în continuare. Îmi lipsește însă scena. Trebuie să merg la controale din șase în șase luni și să iau pastile vreo cinci ani de acum încolo. În perioada asta am stat în casă, îi gătesc băiatului meu o dată pe săptămână. Nu operația în sine a fost cea mai grea, practic au fost trei operații într-una.”, a mai adăugat aceasta.

 

Actrița care a învins de două ori cancerul

Eugenia Șerban a învins de două ori cancerul. În cadrul emisiunii ”Vobește lumea”, de la PRO TV, actrița a mărturisit că a fost diagnosticată cu două forme de cancer în același timp, cancer ginecologic și cancer la sân.

Actrița a aflat că are cancer în mod întâmplător, în urma unui simplu control de rutină. Astfel, actrița le-a recomandat femeilor să aibă mai multă grijă de ele și să meargă la timp la control.

Eugenia Șerban a avut parte de o intervenție chirurgicală grea, care a durat 13 ore. Actrița a vrut să elimine ambele cancere în același timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: