Redactia.ro
Home » Știri » EURO 2024: Cum au fost primiți tricolorii României la Köln, unde vor întâlni naţionala Belgiei 

EURO 2024: Cum au fost primiți tricolorii României la Köln, unde vor întâlni naţionala Belgiei 

În mijlocul unei veri caniculare și a unui ambianță incendiare, echipa națională de fotbal a României a fost primită cu entuziasm în orașul Köln, unde se pregătește pentru întâlnirea crucială cu naționala Belgiei în cadrul EURO 2024. După o călătorie plăcută cu trenul din Würzburg, unde au fost întâmpinați cu urale de suporteri români, tricolorii au ajuns în Köln și au fost transportați rapid la hotelul unde își vor stabili cartierul general pentru următoarele zile.

Cum au fost primiți tricolorii României la Köln, unde vor întâlni naţionala Belgiei

Călătoria cu trenul din Würzburg până în Köln a fost nu doar rapidă, dar și relaxantă pentru jucători. Aceștia au avut ocazia să se relaxeze, să se bucure de filme sau să joace Uno, întărindu-și spiritul de echipă înaintea unui meci crucial în competiția europeană. Trenul a atins viteze impresionante de 280 km/h, oferind o călătorie confortabilă și eficientă către destinație.

Ajunși în gara din Köln, tricolorii au fost transferați rapid la hotel, unde au luat prânzul și s-au odihnit pentru a fi în formă maximă pentru antrenamentul oficial programat în aceeași seară. Acest antrenament este esențial în pregătirile pentru meciul de sâmbătă împotriva Belgiei, programat să înceapă la ora locală 22:00.

Atmosferă incendiară la Köln

Odată ajunși în Köln, suporterii români au demonstrat încă o dată loialitatea lor, fiind prezenți în număr mare în orașul german pentru a susține echipa națională. Atmosfera se anunță a fi una incendiară atât la antrenamentul echipei, cât și la meciul oficial, unde suporterii români sunt așteptați să creeze o atmosferă deosebită pe stadion.

Pregătiri pentru confruntarea cu Belgia

Înaintea meciului cu Belgia, echipa națională a României se află într-o formă bună morală și fizică, susținută de sprijinul necondiționat al fanilor săi. Cu toate că vor întâlni o echipă puternică din Belgia, tricolorii sunt hotărâți să ofere o performanță de excepție și să lupte pentru fiecare minge pe teren.

Pentru echipa națională de fotbal a României, participarea la EURO 2024 reprezintă o oportunitate de a demonstra talentul și determinarea în fața unor echipe de top din Europa. Primită cu căldură și entuziasm în Köln, tricolorii sunt hotărâți să ofere totul pe teren și să aducă bucurie suporterilor lor. Cu susținerea ferventă a fanilor, se așteaptă o atmosferă extraordinară la meciul cu Belgia, unde România va lupta pentru victorie în competiția europeană.

România vs Belgia la EURO 2024: Tensiuni și așteptări ridicate

Înaintea confruntării decisive cu România, presa din Belgia și-a exprimat îngrijorarea și determinarea, subliniind necesitatea unei reveniri puternice pentru „Diavolii Roșii” după înfrângerea surprinzătoare cu Slovacia în prima etapă a grupei E. Selecționerul belgian, cunoscut sub numele de Edi Iordănescu, a declarat că nu mai este loc de greșeli și că jucătorii săi trebuie să se mobilizeze pentru a obține un rezultat pozitiv împotriva unei echipe românești în plină formă.

După startul neașteptat de slab la EURO 2024, Belgia se confruntă acum cu o situație delicată în grupa E. Înfrângerea cu 0-1 în fața Slovaciei a amplificat presiunea asupra echipei lui Edi Iordănescu, care acum trebuie să recupereze teren pierdut în fața unei echipe românești revitalizate de victoria spectaculoasă împotriva Ucrainei, scor 3-0.

Jurnaliștii belgieni au subliniat declarațiile lui Edi Iordănescu, care a vorbit despre necesitatea ca echipa sa să înțeleagă gravitatea situației:

„Pentru a învinge Ucraina, a trebuit să ne ridicăm nivelul de joc. Pentru a fi competitivi cu Belgia și a obține rezultatul dorit, trebuie să facem mai mult, din nou. Fac acest apel, pentru că am fost luați de un rollercoaster în ultimele luni. Cred că extremele nu sunt bune. Fac, din nou, un apel personal: trebuie să redevenim realiști!”, au scris belgienii de la walfoot.be.

Iordănescu a subliniat că Belgia nu va fi o echipă ușor de învins, mai ales că aceasta va veni cu determinare maximă după înfrângerea suferită. „Vom întâlni un adversar rănit după 0-1 cu Slovacia. Dar, sunt convins că putem câștiga și în fața Belgiei!”a adăugat antrenorul român.

Pe lângă presiunea competițională, se așteaptă ca atmosfera în Köln să fie electrică, cu suporteri români și belgieni încercând să-și susțină echipele în cel de-al doilea meci din grupă. Cu România pe primul loc în grupă după prima etapă, iar Slovacia pe locul doi, meciul dintre Belgia și România devine crucial pentru ambele echipe în lupta pentru calificarea în fazele eliminatorii ale turneului.

Încheiem cu așteptări mari pentru meciul dintre România și Belgia la EURO 2024, unde echipele se vor confrunta într-un duel intens și strategic. Cu ambele echipe determinate să obțină cele trei puncte, acest meci promite să fie unul plin de emoție și tensiune, definind parcursul fiecărei echipe în competiția europeană.

 

Sursa foto: frf.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: