Redactia.ro
Home » Știri » Europarlamentarul Vlad Voiculescu (USR), prins de iubită pe Tinder. Ce a declarat jurnalista în mediul online

Europarlamentarul Vlad Voiculescu (USR), prins de iubită pe Tinder. Ce a declarat jurnalista în mediul online

GALERIE FOTO (2) Vlad Voiculescu și Laura Ștefănuț. Sursă foto: Facebook

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății și actual europarlamentar USR, a fost prins de iubita sa, Laura Ștefănuț, pe Tinder, ceea ce a dus la despărțirea lor. Anunțul a fost făcut de Laura Ștefănuț pe un grup privat de Facebook, unde jurnalista a povestit cum a descoperit contul de Tinder al politicianului și cum acest incident a dus la sfârșitul relației lor.

Relația dintre Vlad Voiculescu și Laura Ștefănuț s-a destrămat atunci când aceasta a descoperit contul de Tinder al politicianului

Jurnalista a postat pe un grup privat de Facebook o fotografie cu contul fals al fostului său partener și a cerut oamenilor să raporteze profilul. „Dacă dați peste acest profil, puteți să îl raportați lejer ca fals. Este al partenerului meu, mă rog, acum fostul partener, Vlad Voiculescu, în prezent europarlamentar USR”, a scris Laura Ștefănuț, notează Realitatea Plus.

În postarea sa, Laura Ștefănuț a menționat că cei doi se pregăteau să plece împreună în Belgia. Ea a povestit că Vlad Voiculescu a încercat să vină cu o scuză „ciudată”, susținând că își făcuse contul de Tinder doar pentru a o urmări pe ea, deși jurnalista a subliniat că nu are cont pe această platformă.

Relația dintre Vlad Voiculescu și Laura Ștefănuț

Vlad Voiculescu a devenit cunoscut în România în calitate de ministru al Sănătății, unde a avut o carieră marcată de numeroase provocări și controverse. În prezent, el este europarlamentar din partea USR și continuă să fie o figură importantă în politica românească. Cu toate acestea, scandalul recent legat de viața sa personală ar putea avea repercusiuni asupra carierei sale politice.

Laura Ștefănuț este o jurnalistă cunoscută și respectată în România, cu numeroase articole și investigații de impact. Susținerea pe care a primit-o din partea publicului după dezvăluirea incidentului a fost considerabilă, mulți oameni apreciindu-i curajul de a vorbi deschis despre situația dificilă prin care a trecut.

În lumea politică, imaginea publică este extrem de importantă, iar scandalurile personale pot avea consecințe serioase. Vlad Voiculescu va trebui să depună eforturi pentru a-și reabilita imaginea și pentru a recâștiga încrederea alegătorilor și a susținătorilor săi.

Incidentul în care Vlad Voiculescu a fost prins pe Tinder de iubita sa a dus la despărțirea de Laura Ștefănuț și a stârnit numeroase reacții în mediul online. Acest scandal nu doar că a afectat relația personală a politicianului, dar a avut și repercusiuni asupra imaginii sale publice. În timp ce Laura Ștefănuț își va continua cariera de jurnalistă și se va concentra pe creșterea fetiței lor, Vlad Voiculescu va trebui să facă față consecințelor acestui incident în cariera sa politică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: