Redactia.ro
Home » Monden » Eva Măruță s-a tuns scurt, apoi a pășit în emisiunea „Românii au talent” și a cerut părerea mamei sale, Andra. Dialogul dintre ele a făcut deliciul publicului și a stârnit hohote de râs

Eva Măruță s-a tuns scurt, apoi a pășit în emisiunea „Românii au talent” și a cerut părerea mamei sale, Andra. Dialogul dintre ele a făcut deliciul publicului și a stârnit hohote de râs

GALERIE FOTO (2) eva maruta

Eva Măruță nu mai are nevoie de vreo prezentare. Este fiica cea mică a Andrei și a lui Cătălin Măruță și se remarcă prin replicile pline de umor pe care le oferă părinților săi. Ultima ispravă a micuței a ajuns, însă, să fie văzută de mulți dintre români pentru că a avut loc chiar în timpul emisiunii „Românii au talent”, show în care Andra ocupă rolul de jurat.

Reacţia Andrei când a văzut-o pe Eva Măruţă tunsă scurt. Dialogul dintre ele două i-a amuzat pe spectatori

Eva Măruță a decis să-și schimbe look-ul. A solicitat ajutorul unui hairstylist din echipa emisiunii în cadrul căreia mama acesteia, solista Andra, este membru al juriului, iar rezultatul a fost pe placul mamei sale.

andra
Dialogul dintre Andra și Eva i-a amuzat pe spectatori

După ce a fost tunsă și aranjată de către o profesionistă, Eva Măruță a păști în platoul emisiunii și s-a îndreptat către mama sa pentru a-i prezenta noua coafură. Dialogul dintre ele a fost unul savuros și a stârnit amuzamentul celor prezenți, dar și al telespectatorilor.

Andra: Iubita mea, te-ai tuuuns!

Eva Măruță: Zi, mă’, e bine?

Andra: Da, mă’, e bine! Cum să nu?!

Eva Măruță: Mi-am făcut și breton.

Andra: Îți place?

Eva Măruță: El îl ador!

Andra: Îl ador și eu!

Eva Măruță câștigă bani frumoși de pe urma postărilor pe care le face pe Tik-Tok

Eva Măruță este unul dintre cei mai mari influenceri de pe platforma socială TikTok. Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță are un număr impresionant de urmăritori și milioane de aprecieri la postările pe care le face de zi cu zi. Micuța este supravegheată în mod cert de părinții ei care apar des în videoclipurile postate de Eva.

Conform influencermarketinghub.com, o unealtă online care înregistrează veniturile din Tik Tok, Eva Măruță ar încasa dintr-o singură postare între 235 si 392 de dolari. Cu toate acestea estimările nu reflectă un procent de 100%.Micuța ar putea încasa mai mulță bani prin intermediul parteneriatelor.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: