Redactia.ro
Home » Monden » Eva și David Măruță și-au creat propria lor afacere. Ce au vândut la colț de stradă

Eva și David Măruță și-au creat propria lor afacere. Ce au vândut la colț de stradă

Copiii Andrei și a lui Cătălin Măruță sunt cu adevărat ingenioși. Au decis să-și dezvolte propria afacere, la colț de stradă, spre mândria părinților lor.

Eva și David Măruță și-au creat propria lor afacere. Ce au vândut la colț de stradă

Andra și Cătălin Măruță trebuie să fie tare mândri de copiii lor! Eva și Davud Măruță au demonstrat că au spirit antreprenorial. Pentru a-și câștiga banii proprii, cei doi frați au ieșit la colț de stradă și au vândut cocktail făcut chiar de ei.

Eva și David sunt foarte dibaci. Drept dovadă, au amenajat totul ca la carte încât să adune cât mai mulți cumpărători. Au luat o masă și mai multe scaune din casă și le-au dus în colțul străzii cu ingredientele necesare pentru un cocktail bun. Iar pentru ca toată lumea să sție ce vând ei, au scris mare pe o coală albă: ”Cocktail”. Sub acesta au precizat și prețul: 2 lei.

”Aici avem sucurile, termosurile, în cazul în care nu mai bem sucuri să facem mai multe și apoi să le turnăm, aici avem gheața, lămâile, aici avem fructe care costă un leu, iar aici e câinele nostru care atrage oamenii”, a povestit David.

Copiii Andrei, antreprenori de mici. Ce au vândut Eva și David în mijlocul străzii

”Cătălin Măruță: Deci nu pot să cred așa ceva. În capătul străzii, e o afacere aici. David, ați ieșit din casă și ți-ai pus măsuța și vinzi cocktail. Nu pot să cred! Adică voi ați făcut chestia asta? Eva, te-ai apucat de afaceri? Voi ce faceți aici?

Eva: Vindem cocktailuri ca să facem mai mulți bani.

Cătălin: Cum adică vindeți cocktailuir? Oamenilor de pe stradă?!

Eva: Da! Mâine (n.r.- duminica Floriilor) este sărbătoare, deci o sa vindem mai mult”, a fost dialogul dintre Eva și tatăl ei.

Clienții nu au întârziat să apară și așa cei doi frați au făcut 130 lei. Însă, Cătălin Măruță i-a avertizat că el a plătit 150 lei pentru materialele pe care ei le-au folosit.

Ce vor să facă cei mici cu banii

Ei bine, cei mici nu vor să-și ia dulciuri sau jucării, ci un cățel. Într-un clip video, care a devenit viral, Eva îi spunea tatălui:

”Nu vreau nici Balenciaga, nici Gucci, doar un câine vreau. Vreau un căţel, un Husky sau orice alt câine. Baţi din palme şi gata! Sau te duci la mall şi cumperi unul. Dacă nu, îţi dăm noi bani pentru că avem. Avem mulţi bani”, i-a spus micuța Eva tatălui ei, Cătălin Măruță.

„Eu vreau un Pomeranian. Eu zic să facem aşa: plătim noi jumate şi tu jumate şi luăm câine”, a completat și David, entuziasmat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: