Redactia.ro
Home » Știri » Evaluarea Națională 2020. Cu ce nu ai voie să intri în sala de examen

Evaluarea Națională 2020. Cu ce nu ai voie să intri în sala de examen

Ce nu ai voie sa ai la examen

Evaluarea Națională 2020. Luni, 15 iunie va începe prima probă scrisă la Limba și literatura română pentru elevii clasei a VIII-a. Examenul va începe la ora 09.00 și va dura două ore.

Absolvenții prezenți în examen trebuie să aibă la ei doar cartea de identitate, fără a purta și alte obiecte nepermise.

Evaluarea Națională 2020. Elevii supravegheați de doi asistenți

Absolvenții clasei a VIII-a vor fi supravegheați în fiecare sală, de doi asistenți, care sunt profesori care au altă specializare.

Asistenții trebuie să le explice elevilor modul în care examenul se va desfășura și cum trebuie să completeze datele personale pe foaia tipizată, înainte ca subiectele să fie aduse în săli.

Fiecare elev primește o coală de hârtie, pe care este scris cu majuscule numele, prenumele tatălui și toate prenumele elevilor.

De asemenea, absolvenții primesc coli tipizate și ciorne marcate cu ștampile școlii ori de câte ori au nevoie. Accesul elevilor în săli este permis cu 30 de minute înainte de începerea probei, iar durata probelor este de 120 de minute.

Din momentul distribuirii subiectelor, elevii nu mai au voie să iasă sau să intre în sălile de examen. În cazul în care un elev se simte rău, este însoțit de unul dintre asistenți, până la întoarcerea în clasă.

Ce le este interzis elevilor și ce nu trebuie să aibă la ei

Elevii clasei a VIII-a nu au voie să intre în sălile de examen cu genți, ghozdane, ruscacuri, sacoșe. Conform metodologiei, elevii nu au voie să aibă asupra lor cărți, manuale, dicționare, culegeri, formulare, însemnări, rezumate.

De asemenea, absolvenții nu au voie în niciun caz cu telefoanele mobile, căști audio sau orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare ce permite conectarea la internet.

Mai mult, elevii nu au voie să discute între ei, să copieze, să transmită materiale sau să schimbe între ei foile de lucrare precum, ciorne sau notițe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: