Redactia.ro
Home » Știri » Stimulente financiare pentru absolvenții cu nota 10

Stimulente financiare pentru absolvenții cu nota 10

Stimulente financiare pentru absolvenții cu nota 10. Ministerul Educației Naționale le-au dat vești bune absolvenților de clasa a VIII-a și liceenilor. Cei care au trecut cu brio testările din acest an vor primi „recompense” financiare de până la 3000 de lei.

Stimulente financiare pentru absolvenții cu nota 10

Elevii care au sfârșit perioada de testare cu media generală 10 la Evaluarea Națională de clasa a VIII-a, dar și liceenii care au absolvit cu 10 la Bacalaureat vor primi stimulente financiare în valoare de 1000 de lei, respectiv 3000 de lei.

Ministerul Educației Națională au anunțat că toți cei 459 de absolvenți de gimnaziu care au obținut media generală de 10 vor primi 1000 de lei. Asta în timp ce cei 235 de liceeni care au obținut în urma Bacalaureatului media 10 vor primi 3000 de lei.

Lista nominală a celor care vor primi recompensele

În zilele următoare, se va întocmi lista nominală a beneficiarilor și se va stabili modalitatea de acordare a sumelor. Acestea din urmă trebuie, mai întâi, să fie aprobate prin ordin al ministrului Educației Naționale.

„În acest an vor beneficia de aceste recompense 459 de absolvenţi ai clasei a 8 a, respectiv 235 de absolvenţi de clasa a 12 a. Mă bucur că numărul absolvenţilor din acest an care a obţinut media 10 este mai mare decât cel de anul trecut. Îi felicit şi le urez succes în continuare.”, a adăugat Dăncilă, potrivit mediafax.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini