Redactia.ro
Home » Horoscop » Eveniment astral important. Ce zodii vor fi direct afectate de „Luna Albastră” din 30 august

Eveniment astral important. Ce zodii vor fi direct afectate de „Luna Albastră” din 30 august

luna albastra

Luna Plină de pe 30 august va aduce modificări semnificative pentru trei semne zodiacale. Află dacă și zodia sub care te-ai născut va resimți influența acestui eveniment astral!

Eveniment astral neobișnuit. Ce zodii vor fi direct afectate de „Luna Albastră” din 30 august

În data de 30 august 2023, va avea loc un eveniment astronomic neobișnuit denumit „Luna Albastră”, care reprezintă a doua Lună Plină ce are loc în aceeași lună calendaristică. La sfârșitul lunii august, Luna va fi în semnul zodiacal Pești, iar trei nativi din zodiac vor resimți influența acestui eveniment.

Leu

Leu (23 iulie – 22 august) În data de 30 august 2023, Luna Plină va influența puternic nativii din zodia Leu, stârnind emoții intense pentru aceste persoane. Este posibil să se confrunte cu schimbări semnificative în relațiile lor cu partenerii de afaceri sau în cuplu. Leii vor trebui să-și asume responsabilitatea pentru acțiunile lor din trecut, mai ales pe cele pe care le-au trecut cu vederea. Această perioadă ar putea fi o oportunitate de a revizui investițiile și obiectivele financiare.

Fecioară

Fecioară (23 august – 22 septembrie) Nativii din zodia Fecioară ar putea resimți tensiuni în relații odată cu Luna Plină de pe 30 august. Acest eveniment le va reaminti de necesitatea de a fi răbdători în gestionarea problemelor personale. Chiar dacă abilitatea lor analitică este puternică, aceasta ar putea să îi împiedice să exploreze cu adevărat sentimentele interioare și să lase în urmă anumite amintiri care le fac mai mult rău decât bine.

Pești

Pești (19 februarie – 20 martie) Această Luna Plină aduce o serie de învățăminte noi pentru cei născuți în zodia Pești. În această perioadă, le este sugerat să lucreze la stima de sine și să acorde o atenție mai mare propriilor sentimente. De asemenea, vor descoperi importanța de a-și asuma responsabilitatea pentru propriile acțiuni și de a manifesta mai multă răbdare în abordarea situațiilor delicate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: