Redactia.ro
Home » Știri » Examenele pentru permisul auto din București s-au amânat. Un examinator ar fi suspect de coronavirus

Examenele pentru permisul auto din București s-au amânat. Un examinator ar fi suspect de coronavirus

Examenele auto au fost suspendate

Prefectura București a anunțat miercuri seara că examenele pentru permisul auto se vor anula, după ce un examinator este suspect de coronavirus. Când se vor relua examenele?

Examenele pentru permisul auto din București s-au amânat

Activitatea Serviciului public de permise auto și înmatriculare a vehiculelor a fost suspendată după ce un examinator este suspect de COVID-19.

Miercuri seara, Prefectura București a anunțat printr-un comunicat că examenele auto din București vor fi temporar amânate.

Prefectul Municipiului București a emis ordinul potrivit căruia, începând cu data de 02.07.2020, se suspendă temporar următoarele activități ale Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor București:
???? proba teoretică pentru obţinerea permisului de conducere;
???? proba practică pentru obţinerea permisului de conducere;
???? înregistrarea dosarelor candidaţilor pentru susţinerea probei teoretice în vederea obținerii permisului de conducere;
???? programarea pentru susţinerea probei practice în vederea obţinerii permisului de conducere”, se arată în comunicat.

Conform sursei citate, decizia de suspendare a examenului auto a fost luată în baza Ordinului ministrului sănătății nr. 313 din 26.02.2020, care prevede instituirea măsurii de carantină a persoanelor în situația de urgență de sănătate publică internațională determinată de infectarea cu coronavirus și stabilirea unor măsuri în vederea prevenirii și limitării efectelor epidemiei.

S-au suspendat examenele auto din București. Despre ce probă este vorba?

Potrivit Știrile Protv, Prefectul București a anunțat suspendarea examenelor auto din Capitală. Mai exact, este vorba despre suspendarea stării teoretice pentru obținerea permisului de conducere, proba practică pentru obținerea permisului de conducere, înregistrarea dosarelor candidaților pentru susținerea probei teoretice pentru a obține permisul de conducere.

De asemenea, este suspendată și programarea pentru susținerea probei practice în vederea obținerii permisului de conducere.

În momentul în care activitatea va fi reluată, autoritățile vor comunica publicului informația în termen util.

În ultimele zile, România s-a confruntat cu o explozie de noi cazuri de coronavirus, bilanțul ajungând la 27.296 de persoane infectate cu COVID-19, iar 1.667 de oameni infectați cu COVID-19 au decedat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: