Redactia.ro
Home » Știri » EXCLUSIV Alertă în București. O bătrână a vrut să lovească o tânără în cap, în plină stradă, cu un obiect ascuțit fără niciun motiv anume

EXCLUSIV Alertă în București. O bătrână a vrut să lovească o tânără în cap, în plină stradă, cu un obiect ascuțit fără niciun motiv anume

Incident șocant în București.

Momente șocante s-au petrecut luni seara în București. O femeie trecută bine de 60 de ani a vrut să  lovească  o tânără în cap cu un obiect ascuțit, fără absolut niciun motiv.

Cum s-a întâmplat totul

Totul s-a petrecut pe strada Foișorului din zona Vitan. În jurul orei 18:00, o tânără mergea liniștită spre casă, când la un moment dat s-a intersectat cu o femeie mai vârstă. Nici prin cap nu-i trecea că va avea parte de clipe teribile. Trebuie menționat faptul că cele două nu se cunoșteau deloc. În momentul în care bătrană a trecut prin dreptul tinerei, ea a încercat a-i dea în cap cu un obiect ascuțit pe care îl avea în mână.  Din instinct, tânăra s-a ferit exact în momentul loviturii și astfel nu a fost rănită.

Totul a fost observat de un cetățean care a țipat la femeie respectivă: „Ești nebună, vrei s-o omori”? Bătrâna i-a răspuns scurt: „Mai nebun ca tine nu sunt.” Ea și-a continuat drumul liniștită ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, conform surselor www.redactia.ro.

Poliția a început căutările

Tânăra a rămas șocată de ceea s-a întâmplat și nu a recționat în niciun fel. Omul care a văzut incidentul a sunat apoi la 112. Imediat s-a făcut legătura la Poliția Capitalei. Cetățeanul  respectiv a indicat toate detaliile despre femeia care a fost la un pas să provoace o tragedie. Deocamdată, nu se știu mai multe detalii din partea organelor legii.

Acest incident vine la doar câteva zile după ce un alt eveniment șocant s-a petrecut în Capitală. O femeie a sunat la Poliție spunând că a fost împinsă către linia de tramvai de o altă femeie care purta o masă.

Incidente pe bandă rulantă în Capitală

Autoritățile din București au început o amplă operațiune de căutare. Femeia era considerată extrem de periculoasă, având în vedere că acționa fără niciun fel de discernământ, punând în pericol viața oamenilor. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor, identificarea și capturarea ei s-au dovedit a fi o sarcină dificilă.
Femeia a fost găsită în cele din urmă într-un mall din București. Îmbrăcată în stilul caracteristic și purtând aceeași mască, femeia a fost imediat identificată de agenții de poliție, care au intervenit rapid pentru a o reține. Conform martorilor, femeia a încercat să nege acuzațiile, susținând că nu ar fi fost ea persoana căutată de autorități.

”Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 13 Poliție s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, pe o rețea de socializare, o femeie a sesizat faptul că ar fi fost agresată fizic de către o altă femeie, în timp ce se afla într-o stație de tramvai, la o adresă din Sectorul 3. Cercetările sunt continuate de către Secția 13 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a transmis Poliția Capitalei, în urmă cu câteva zile.

Interesant că ambele incidente s-au petrecut în sectorul trei din București.

Rămâne de văzut acum dacă Poliția va reuși să dea și de urma bătrânei care a vrut să lovească cu un obiect ascuțit o tânără din Vitan. Aceste evenimente petrecute în București dau o stare de nesiguranță cetățenilor.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: